vrijdag 4 juli 2014

Tag/Challenge #30dagenlipstick


Op Instagram kwam ik een hele leuke Challenge tegen, genaamd de #30dagenlipstick. De challenge is bedacht door Angela en vond het een erg leuke challenge lijken. Elke dag een andere lipstick en in een maand geen nieuwe lipstick meer kopen. Ik moet zeggen dat ik niet vaak meer lipsticks koop, dus dat was voor mij niet echt de reden. Ik heb mijn hele lade vol met lipsticks liggen waarvan ik sommige al een jaar niet aangeraakt heb. Daarom de 30 dagen lipstick challenge perfect voor mij en heb ik vandaag de eerste 15 dagen voor jullie om te laten zien. 
 

Dag 1 , 2 en 3


Dag 1 droeg ik L'Oréal Paris Color Riche L'Extraordinaire in 401 Fuschia Drama. Een geweldige lipkleur met een hele fijne gloss structuur. Ik vind hem super fijn en blijft goed zitten. Echt een van mijn favorieten voor de zomer! Hij kost €15,99 en verkrijgbaar bij de drogisterij. 

Dag 2 droeg ik Revlon colorburst matte balm in 250 standout remarquable! Een erg mooie donkerrode matte lipstick die ik zeker vaker ga dragen. Ik ben echt fan van de Revlon colorburst balms, eigenlijk al jaren voordat ze in Nederland waren! Hij kost €9,89 en is verkrijgbaar bij http://worldofbeauty.nl/.

Dag 3 droeg ik Miss Sporty instant lip colour & shine in 020 Candy Plum. Ik ben echt fan van deze en draag hem erg vaak. Hij kost €2,99 is verkrijgbaar bij Etos en de DA. (Review klik hier)


Dag 4 , 5 en 6


Dag 4 droeg ik een erg mooie lichtroze Revlon just bitten kissable balm stain in 015 cherish devotion. Deze is helaas niet in Nederland verkrijgbaar maar op ebay is hij wel eens te vinden. 

Dag 5 droeg ik een Yves Rochecherry oil lipstick in 61 Tangerine. Oranje speelde die dag , dus toch een beetje oranje op de lippen. Hij kost €5,95 in de winkel en webshop van Yves Rocher. (Review klik hier

Dag 6 droeg ik een mooie felle roze kleur van de Essenclonglasting lipstick in 12 Blush My Lips. De lipstick kost €2,39 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. (Review van overige kleuren klik hier)


Dag 7 , 8 en 9


Dag 7 droeg ik een mooie matt roze lipstick uit een oude Catrice collectie , Velvet Matt lip colour in C01 colour bomb uit de revoltaire collectie. Niet meer verkrijgbaar helaas.

Dag 8 droeg ik een lichtroze kleur van Sans Soucis perfect lips every day 110 soft rose. Verkrijgbaar via de webshop voor €15,75

Dag 9 droeg ik een opvallende roze kleur van Rimmel lasting finish colour rush balm in 220 rumour has it! Ik vind deze erg fijn. Hij kost €9,99 (Review klik hier)


Dag 10 , 11 en 12


Dag 10 droeg ik H&M lipstick van de limited edition lanvin️ H&M collectie in Rose. Ik snapte niet waarom ik deze niet vaker droeg, want hij is erg mooi. Helaas niet meer verkrijgbaar.

Dag 11 droeg ik een peach roze oranje kleur van Teeez desert lush sheer lipstick in Red Onyx. Verkrijgbaar o.a. bij Beau in Groningen voor €7,99. (Review klik hier)

Dag 12 droeg ik een mooie zacht roze Bourjois color boost lipstick in 04 peach on the beach. Erg mooie zomer kleur voor €9,99 (Review klik hier)

 

Dag 13 , 14 en 15


Dag 13 droeg ik weer een mooie opvallend rode kleur van Catrice. Deze ligt nog niet in de winkel en is van de nieuwe Metallure collectie die vanaf augustus in de winkel ligt. het is de CO3 Alluring Red , review volgt nog.

Dag 14 droeg ik een mooie opvallende roze kleur van Rimmel. De foto is een beetje raar omdat het al 23.00 en met flits. Het is van de lasting finish By Kate lipstick in 02. Hij kost €2,99 en was bij de Big Bazar te koop. Hij zit helaas niet in het vaste assortiment van Rimmel, wel in het buitenland. (Review klik hier)

Dag 15 droeg ik een lipstick van Max Factor Elixer Lipsticks in bewitching coral 827. Hij kost €12,49 en is verkrijgbaar bij de drogist. (Review klik hier


Dit waren de eerste 15 dagen. Ik ben ondertussen al natuurlijk een aantal dagen verder, en als ik de 30 dagen heb gehad dan zal ik ze weer online plaatsen. Ik hoor ook graag of jullie het leuk vinden als ik dit doorzet met bijvoorbeeld lipgloss of oogschaduw. Let me know in the comments!

Ik zou het ook leuk vinden als jullie meedoen, dus als jij het leuk vind om elke dag een ander kleurtje te dragen, gebruik dan op twitter of instagram de hashtag #30dagenlipstick.


Q: Welke kleuren van hierboven vind jij het leukst? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.