woensdag 20 augustus 2014

Alyssa: beauty-snapshots, nails editionIk ben niet alleen een grote fan van nagellak, maar ook een fan van Instagram! Ik post graag plaatjes van wat ik eet en daarnaast ook graag van wat er op mijn nagels zit. Het zijn eigenlijk bijna alleen maar favorieten die langskomen, want die draag ik nu eenmaal graag en vaak en die vind ik dan het leukste om te delen! Anyway, bij deze een verzameling nagellak-snapshots van mij!


L: Essie - Bikini So Teeny, R: OPI - Bright Lights, Big Color

L: Essie - Butler Please, R: wit van China Glaze met Essie - Van D'Go als stipjes

L: OPI - Dutch Tulips, R: Essence - Mellow Yellow

L: Gosh - Frosted Purple, R: Orly - Galaxy Girl

L: Essie - Hot Coco, R: Essie - Knockout Pout

L: Essie - Mint Candy Apple, R: Essie - No More Film

L: China Glaze - Ruby Pumps, R: Essie - She's Pampered

L: Trind Nail Repair (favoriet verzorgingsproduct!), R: Essie - Van D'Go met een witte lak van China Glaze

L: Essie - Skirting The Issue, R: Essie - Sunday Funday


Mijn favorieten zijn denk ik de manicures met de stipjes, die zijn zo schattig! Verder blijf ik houden van klassiek rood, zoals die hier linksboven. Ach, ik vind ze allemaal leuk... ;-)

Wat is jouw favoriet?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.