woensdag 6 augustus 2014

Alyssa's top 5 beautyproductenZonder deze beautyspulletjes zou ik niet kunnen leven! Oké, dat is misschien wat overdreven, maar ik zou niet meer zonder willen. Eigenlijk zijn dit de producten die ik elke dag wel gebruik. Soms allemaal, soms maar een of twee. Maar altijd minstens één ; ) De nagellak is een beetje een uitzondering, want die gebruik ik niet iedere dag natuurlijk. Mijn nagels zijn echter wel altijd gelakt! Anyway, kijk je mee naar de producten?


1: Mascara, deze is van Bourjois. Ik heb er al eens een review over geschreven hier, klik hier om die te bekijken. Het is voor mijn vervelende wimpertjes een ideale mascara in ieder geval!

2: Wimperkruller! Zoals ik hierboven al zei, mijn wimpers kunnen nogal vervelend zijn, haha. Ik heb sowieso een wimperkruller nodig, anders zijn mijn wimpers niet te zien ; ) Dit is een kruller van Primark, trouwens.

3: She's Pampered van Essie. Net als de nagellak die ik laatst al liet zien is dit een mooie, klassieke kleur. Meestal als ik mijn nagels ga lakken en ik twijfel, grijp ik naar een kleurtje zoals deze.

4: Een matterende poeder. Vooral in de zomer heb ik snel last van een glimmende t-zone, dus dan is een poeder ideaal om te gebruiken. Ik gebruik het niet iedere dag trouwens, want het liefste gebruik ik helemaal niks op mijn gezichtshuid.

5: Last but not least: concealer. Voor mij is de échte must elke dag! Ik heb vrij donkere kringen onder mijn ogen (nee ik ben niet moe, ze zitten er gewoon altijd!), dus ik vind het fijn om elke dag minstens te zorgen dat ik daar wat op smeer. Deze concealer van Essence vind ik ideaal! Dekt prima én blijft lekker lang goed zitten.

Wat zijn jouw favoriete producten? En wat vind je van mijn top 5?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.