maandag 4 augustus 2014

DailySilSil 2014 - week 31Afgelopen week was het een erg rustige week qua foto's . Ik ben drie dagen aan het werk geweest en een aantal keer ben ik gewoon vergeten foto's te maken. Toch heb ik zeker nog een aantal foto's voor jullie, zodat jullie kunnen zien wat ik afgelopen week gedaan heb. Want ik heb aan het einde van de week nog best veel gedaan!
Ik heb van de maandag en dinsdag niet zoveel foto's. Dit komt omdat ik deze 2 dagen vanuit huis gewerkt heb en er niet heel op de foto te zetten was. Wel was ik onwijs blij met deze ventilator. Want hoewel het maandag in bijna heel Nederland met bakken uit de hemel kwam, was het in Groningen droog en zelfs wat zonnig. Dus geen zwemmen door de straten in Groningen. Deze ventilator bracht mij gelukkig wat verkoeling.


Woensdag was ik vrij en ben ik even naar Paddepoel gegaan om voor wat laatste dingen te kijken voor mijn vakantie in Parijs.


Bij de Hema zag ik dit leuke armbandje met lipgloss. Handig voor als je onderweg bent en je wilt geen tas of iets mee. (bijvoorbeeld naar een festival ) Al moet ik wel zeggen dat ik het ook een beetje kinderlijk vind ogen.


Ik had al maanden geen pizza meer van Domino's gehad. En echt mijn moeder en ik hebben het er bijna wekelijks over omdat ze bij Paddepoel een top aanbieding hebben. Als je daar voor 16 uur een medium pizza haalt betaal je maar €4  en krijg je er en drinken gratis bij. Nou mooi deal zeg ik! Ik haalde er nu dus na maanden eentje op. Thuis heb ik hem pas tegen 18.00 nadat ik hem weer even in de oven had gedaan.


Mijn telefoon heeft mij echt kopzorgen bezorgt donderdag. Niet in real life, maar in mijn droom. Soms droom je zo realistisch dat je er gewoon raar van wakker wordt. Nou ik droomde dat ik onder andere mijn telefoon verloren was. Net nu ik hem verlengt heb met een sim only abbo.


Echt serieus een van de lekkerste pasta's ever gemaakt , en mijn broertje vond hem ook helemaal top. Dus na mijn vakantie moet ik hem nog maar eens een keer proberen te maken. jum jum jum... Nu alweer zin in!


De huishoudelijke taken gaan bij mij natuurlijk ook altijd gewoon door. Nu maak ik daar bijna nooit foto's van, maar ze gebeuren zeker wel. Hier dus een berg was net opgevouwen.


Ik kreeg dit super schattig pakketje van Bourjois. Leuke nieuwe producten zaten er in het toilettasje (rechts onder) Daarnaast kreeg ik funny mond paperclips en een schattig doosje met een geurzakje met een Eiffeltorentje er aan. Het doosje is overigens van Mary Sea Paris.


Vorige week kreeg ik van Andrélon al een Blond haar pakket met producten voor blond haar. Deze week kreeg ik de nieuwe producten van Happy Highlight. Zelf heb ik geen highlights, maar mijn vriendin wel. En toen zij donderdag bij mij was en ik haar vroeg of zij het wilde testen , vond ze het helemaal leuk!


Afgelopen vrijdag begon het inpakken dan echt. Ik vertrek maandag pas naar Parijs, maar blijf het weekend eerst bij mijn ouders, dus moest alles al goed ingepakt worden. Altijd maar hopen dat je niks vergeten bent.
Sommige dingen staan er niet helemaal goed geschreven op, maar het gaat mij er meer om dat ik begrijp wat ik bedoel. Zoals laars, zijn natuurlijk laarzen, tandborstel is natuurlijk tandenborstel enz.


Ik zag dit voor het station in Groningen. Erg leuk vind ik het er uit zien. Het zijn gezellig ingerichte zit plekjes waar je bijvoorbeeld even kunt wachten op iemand.


Op instagram zag ik bij een paar Duitse bloggers foto's verschijnen van het Essence event in Berlijn. De dames zijn daar goed verwend, want moet je deze goodiebag eens kijken. Een visagie koffer met daarin de gehele nieuwe collectie van Essence. Echt top van Essence , ziet er super uit!


In de trein richting mijn ouders. Ik zag een bord voor de AH to Go staan met alle Sushi 25% korting. Dus tja, toen moest ik wel even een sushi bite halen.


Als mijn ouders (nou ja eerlijk gezegd mijn ouders hond) vinden dat ik te lang op bed lig , dan staat dit lieve knuffel monster voor de deur en doet mijn vader de deur open. Zodra de deur open gaat moet ik mij eerst verstoppen, want ik wordt dan helemaal kapot geknuffeld. Daarna komt ze lekker bij mij liggen. Hier of de foto is ze aan het lachen. Ja serieus, als je tegen haar zegt : Kan jij ook lachen? Dan komen er een paar tanden tevoorschijn :P


Ik zocht al een tijdje wat lipsticks met een paarse tint. Nou vind die maar eens in Nederland. Echt ik kon niks leuks vinden. Dus toen ik afgelopen zaterdag met mijn ouders naar Duitsland ging vond ik er ineens 4. Mijn vriendin heeft Sugar Plum Fairy van Wet'nWild, en deze wilde ik sowieso erg graag, maar het was nog niet zeker of we naar de supermarkt gingen dus toen ik bij de DM kwam en zag dat P2 een mooie lipstick (042 Madison Square) een een mooie lipgloss uit de Wild me Up collectie (deze is limited). Daarna gingen we toch nog even naar de supermarkt waar Wet'nWild verkocht wordt. Ik nam daar Sugar Plum Fairy en Fuchsia with Blue Pearl mee. Ik zal na Parijs hier een artikel over maken.


Ik kocht ook dit prachtig palette van Skeyeline voor €1. Hier komt van de week een review over online!


Ik zag deze twee paar schoenen en zat zo te twijfelen. Ik zoek een paar zwarte sportieve schoenen voor gewoon buiten. Wandelen, meelopen met golf enz. Ik vroeg op Instagram welke jullie leuker vonden. Ik kreeg een aantal hele leuke reacties en het was een beetje om en om welke jullie leuker vonden. Ook kreeg ik een paar lieve reacties over investeren in dure goede sportschoenen. Misschien was mijn uitleg niet helemaal duidelijk, maar ik heb een stuk of 5 paar goede 'dure' sportschoenen. Met deze schoenen sport ik altijd e.d. Nu zocht ik schoenen voor sportief buiten, zonder erg zware belasting. Ik snap ook niet helemaal waarom veel mensen vinden dat sportschoenen duur moeten zijn om goed te moeten zijn. Ik heb een paar jaar geleden de sportopleiding gedaan en daar heb ik heel wat sportschoenen versleten, zowel duurdere als goedkopere. Soms waren de duurdere nog eerder stuk dan de goedkope of kreeg ik meer last.  Natuurlijk zijn er merken die een erg goede zool e.d. hebben, maar ik vind het soms lastig om te zeggen of iets goed is als het duurder is.


Ook spotte ik de nieuwe Catrice collectie in Duitsland. Er zitten leuke dingen tussen, maar heb niks meegenomen.

Dat was het weer voor deze week.
Nu jullie dit lezen ben ik onderweg naar Parijs. Ik kan niet garanderen op volgende week een DailySilSil. Dit ligt aan het internet wat ik in Parijs heb.

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.