maandag 18 augustus 2014

DailySilSil 2014 - Week 32


Vandaag is het alweer maandag en ik heb een erg leuke week gehad. Vorige week had ik helaas geen dailysilsil wegens gebrek aan goed internet in Parijs, maar er komt snel een uitgebreid verslag over Parijs online! Mijn begin van de week was nog in Parijs en de rest was in Groningen en bij mijn ouders. Mijn maandag begon nog in de Parijs. Hier sta ik voor het hotel en hadden we nog een ochtend/middag in Parijs. 


Omdat we om 16.00 bij het hotel weg wilden gaan , hadden we geen tijd om ergens te gaan eten en kochten we bij de supermarkt een heerlijk vers Frans stokbrood met Tarama. Tarama vind ik zo onwijs lekker. Het is een beetje romig en zoutig van smaak, anders kan ik het niet uitleggen. 


Selfie in het vliegtuig. Helaas is hij een beetje wazig, maar hij is wel erg leuk!


Bij deze bakkerij kocht ik echte Parijse macarons. Ook kocht ik een doosje uit de supermarkt. 


De heerlijke macarons. Beide varianten waren erg lekker, en heb er nu al weer zin in :D


Met het vliegtuig terug naar huis. Echt ,AirFrance Hop is echt perfect. Kleine vliegtuigjes met max. 80 personen. Genoeg beenruimte en je krijgt een drankje en een snack aangeboden, zelfs in een vlucht van 1,5 uur. 


Ik had wat pakketjes verwacht, maar was een beetje vergeten dat de 'zomerstop' afgelopen was en dat alle merken nu met de najaarscollecties komen. Jeetje wat een stapel pakketjes, en dit was nog niet alles want ik kon nog een aantal pakketjes van het postkantoor halen en kreeg de dag van thuiskomst nog meer. Ik moet het nog allemaal even ordenen en sorteren, maar dan komen er snel dingen online . 

Ik heb een mega unboxing opgenomen.  Deze kun je hier zien


Deze mega doos met nieuwe Dove producten kwam ook binnen. Ik ben erg benieuwd naar deze lijn en ga het zeker testen. 


Heerlijk uitslapen. Ik lag om 10.00 nog in bed en moest er echt uit, want om 11.00 zou mijn vriendin op de stoep staan. En jep... Als je mij op instagram volgt heb je kunnen meekrijgen dat ik in Parijs gevallen ben en daarom de dikke blauwe knie nog steeds :D


Eerst gezellig gekletst met vriendin Emmely. Ook heb ik haar een chemische peel gegeven (haar 3e en je ziet echt al zo mooi effect.) Daarna hebben we geluncht bij Sumo (ofcourse , twee sushi verslaafden bij elkaar , en lunch is lekker cheap voor €14,50)


Dit kwamen we tegen bij de DA op de vismarkt. Aanbevolen door beautybloggers, leuk om te lezen :D


Ik heb zo lang getwijfeld bij dit ding. Hij kostte €30 en het is een activiteiten tracker. Hij laat zien wat en hoeveel je beweegt op een dag. Toch niet meegenomen want ben bang dat het voor mij weer zo'n tijdelijke hebbeding is en dat het dan weer voorbij gaat bij mij. 


Ik zou eigenlijk nog even thee drinken bij Emmely en dan naar huis gaan, maar het was zo gezellig dat we in de avond al weer trek kregen en de vriend van Emmely naar de Mac ging, dus hup 4 kindermenu's. 1 voor Emmely , 1 voor mij en 2 voor de vriend van Emmely. 


Dagje werken in de salon. Hou echt van de grijs wit combi!


Mijn beertje voelt zich niet zo lekker.  We waren onderweg naar mijn ouders, want hij mistte opa en oma heel erg na 4 weken niet gezien te hebben. Gelukkig voelde hij zich later alweer beter. 


Mijn ouders kat is echt een kat vol liefde. Ik ken geen kat die zo knuffelig is. Hij komt altijd kopjes geven en tot opdringerig toe met je knuffelen. Hij gooit ook regelmatig zijn lijf pontificaal voor je zodat je niks meer kunt doen. Nu plofte hij (nadat ik hem een aantal keer half voor me weggeduwd had ) op mijn agenda neer en legde zijn hoofd op mijn arm. Niet makkelijk werken zo :D


Ik heb er heel lang over getwijfeld maar toch besloten een foto niet te plaatsen. Ik plaatste een foto van mijn vader en Noah bij een varkentje aan het spit. Hier werd heftig over gediscussieerd. Heel veel waren het met mij eens en vonden dat ik de foto prima kon plaatsen, een aantal vonden het ook zielig en niet kunnen. Ik sta nog steeds achter mijn foto , want mijn vader is een ambachtelijke slager en zoekt zelf uit waar zijn vlees vandaan komt en dat het een 'goed' leven heeft gehad.

Ik moet dan ook zeggen dat ik het volledig begrijp als iemand vegetariër is en het niet fijn vindt om die foto te zien. Dat begrijp ik , want die persoon heeft er bewust voor gekozen om zo te leven. Echter vind ik het behoorlijk hypocriet dat er mensen zijn die wel dagelijks een lapje vlees op hun bord hebben zo uit een pakje uit de winkel, maar als ze een varkentje aan het spit zien het ineens zielig vinden. Mensen denken tegenwoordig niet eens meer na wat ze in hun mond stoppen , terwijl ik weet dat dat varkentje een prima leven heeft gehad, terwijl het vlees uit de supermarkt letterlijk fok-vlees is! Naast dat het voor de dieren daar veel minder prettig is , is het vlees vaak ook veel minder lekker door verkeerd (snel groei ) voedsel en gestreste beesten dus taaier vlees.
Ik wil er verder niet over discussiëren want ik respecteer ieder zijn mening, dus ik hoop dat jullie de mijne ook respecteren. Want ik kreeg naar de plaatsing van die foto op instagram zelfs al dreigmailtjes over wat voor walgelijk mens ik wel niet ben. ( nou lieve lezeres die mij dreigt met het mailtje, volgens mij zegt jou gedachten over mij meer over jou dan over mij. Ik sta niet zo negatief denkend in het leven).

Dus daarom deze bovenstaande foto ;)
 

De perszondag stond weer bommetje vol. De 'zomerstop' is weer een beetje voorbij en daarom kwamen er weer onwijs veel nieuwe dingen binnen!


Ik ben echt trots op Noah. Ik kocht hem voor deze zomervakantie een loom rekje met bandjes. Mijn vriendin vroeg nog : Is hij daar niet te jong voor? Ik wist het niet , maar hij wilde het graag. Nou , Noah is 5 en kan al aardig wat! Hij zet youtube aan en doet precies na wat ze laten zien en zet hem tussendoor elke keer op stop. Met deze armband en ijsje heb ik hem maar voor 10% ongeveer geholpen. De rest doet hij helemaal alleen!


Zondag gingen we een paar holes golfen ( mijn tweede keer) . Ik heb dezelfde schoenmaat als mijn moeder, dus kon golfschoenen van haar aan. In het begin sloeg het nergens op hoe ik speelde, maar naarmate we bezig waren kreeg ik er steeds meer gevoel voor en begon ik het steeds leuker te vinden. Ik ben nog steeds super laag qua niveau hoor, maar ik sloeg tenminste 90% van de ballen raak :D


Dit heb ik soms he... Ik heb mijn nagels netjes gelakt met base en topcoat, en dan wacht ik een tijdje tot hij helemaal droog is. En dan moet ik ineens wat uit de kast pakken , en dan is het mis.... Helaas mooie manicure! Dit is het Essie lakje Sand Tropez!

Dit was het weer voor deze week.

Q: Hoe was jou week?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.