maandag 25 augustus 2014

DailySilSil 2014 - week 33


Goedemorgen , wat heb ik een leuke en gezellige week gehad. Nootje weer naar school, ik veel aan het werk en vriendinnen, ouders over de vloer. Daarnaast is het nu Noorderzon en dat is elk jaar natuurlijk ook weer erg leuk! Kijk mee van dag tot dag!De maandag begon goed. De zomervakantie was voorbij, dus Noah moest weer naar school. Noah had er weer onwijs veel zin in , maar vond het ook wel weer een beetje spannend. Hij heeft nu een nieuwe klas, en ik merk dat hij direct goed op zijn plekje zit en hij zei zelfs als tegen mij dat hij deze klas leuker vind dan vorig jaar. Nou dat maakt mij als mama alleen maar blij!


Thuis heb ik een lekkere pan groentensoep gemaakt. Alle ingrediënten gewoon lekker vers (okey, zakje verse soepgroente) maar je soep is eigenlijk binnen 20 min klaar. 


Met zijn allen gezellig maandag sushi eten. Noah was al heel lang niet meer naar een sushi restaurant geweest en mijn broertje en zijn vriendin wilden ook wel graag mee.


Ik eet eigenlijk nooit met 8 man sushi, dus elke keer als we bestelden kwam de hele tafel vol te staan. Maar het was weer super lekker.


Twee boefjes bij elkaar. Die twee kunnen soms een hele dag zichzelf vermaken. en soms vragen ze aan mij wanneer de ander weer langs komt :D


Afgelopen week was het ineens zo koud in de avond dat ik gewoon sloffen en een dekentje over gedaan heb. Ik vertik het gewoon om de kachel aan te zetten. Want kom op, het is nog zomer! 


Deze foto hoort eigenlijk nog bij de maandag, want dit was hutje mutje in de auto. Hier waren we onderweg om met zijn allen Noah van school te halen en daarna door te gaan naar het sushi restaurant. 


Dagje swatchen. Helaas kwam er niet onwijs veel van, want twee nagels scheurden en dus een paar nagellak swatches en we konden stoppen met de nagels.


Ik was bij de Action geweest en had een paar dingen gekocht, maar ik vond het niet film waardig, dus daarom een Insta Action Shoplog emoji •kaarsplateau •metalen kom • telefoonhoesje •telefoonkabel •loomrekje •loombandjes •aansteker •ranja's •bladwijzers plakkertjes •wattenstaafjes •paraplu totaal €13 kwijt! 

Gezellig een kaarsje aan met de koudere avonden. Deze plateau kocht ik bij de Action, de kaarsen zijn van de Ikea. 


Afgelopen week was het elke avond Linda kijken op tv. Ik vind dat zo'n leuk programma, en vind het ook erg jammer dat het na 1 week alweer afgelopen is. Ik had als avondsnack tortilla met guacamole , bosui en tomaat. Helemaal top!


Vroeger werd ik altijd voorgelezen. Veel boeken weet ik niet meer, maar dit boek is mij altijd bijgebleven. Ik wist niet meer hoe het heette , maar een kleine zoektocht op Facebook wisten mensen ineens welk boek ik bedoelde en ben ik op Marktplaats gaan zoeken. Uiteindelijk heb ik er 2 gekocht. 1 voor hier en 1 voor bij opa en oma, want mijn ouders zeiden direct ook dat ze graag het boek weer wilden. Noah was er super blij mee en vind het nu al een erg boek.


Dagje foto's bewerken en artikeltjes tikken. Wat hou ik toch van mijn baan! 


Niet echt appetijtelijk op de foto, maar deze pasta was weer erg jummie! Veel courgette er in! I love it! 


Ik kreeg twee tasjes met de nieuwe Essence Collectie. Ik heb er direct een filmpje over opgenomen. Deze zie je hier (klik hier)  


Mijn ouders gingen in de middag naar de Noorderzon en kregen ineens een onverwachtse hagelbui. Het was echt een wolkbreuk , want ineens zat er ook flinke onweer boven ons. 


Emmely heeft die avond lekker voor ons gekookt en zijn daarna doorgegaan  naar Noorderzon. 


Met zijn tweetjes. We hebben het super gezellig gehad en gaan volgende week nog een keertje heen. 


Alles heeft daar zo'n top sfeertje en alles is er zo mooi verlicht. Bommen zijn verlicht overal hangen lampjes en kunstwerken/beelden. 


Ons toetje was een heerlijke wafel met chocolade, slagroom en verse aardbeien. Echt hij was goddelijk en ik ga hem zeker nog een keer halen deze week!Muziek en optredens vinden de hele dag door plaats in het noorderplantsoen. Elk jaar staat er een podium aan de vijver en kun je om de hele vijver staan om het optreden te zien. En dit is maar 1 podium van de 10 (of misschien wel meer) tijdens Noorderzon. 


Echt, die ouders van mij hebben echt een slechte invloed op mij. Ze bleven dit weekend bij mij slapen ivm Noorderzon en nog wat andere dingen, en zondag was voor ons een lazy day, totdat mijn ouders ineens zeiden. Goh zullen we toch nog een keer sushi gaan eten? Nou dat hoef je mij geen twee keer te vragen :D


Zondag avond ben ik nog even met mijn ouders naar Noorderzon gegaan. Helaas was het minder interessant dan de zaterdag. Toch was het wel even gezellig en de sfeer is er altijd wel top!


Pap en ik. Ik heb echt de liefste ouders van de hele wereld! Mag ook wel eens gezegd worden vind ik.

Dat was het voor deze week. 

Q: Hoe was jou week? Welke foto vind jij het leukst?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.