dinsdag 12 augustus 2014

Dolce & Gabbana Light Blue


Light Blue van Dolce & Gabbana (D&G) is al jaren een groot begrip in de parfum industrie. Al jaren is het een veel verkochte parfum en in mijn tijd bij Sephora verkocht ik ze ook regelmatig. Dit jaar is D&G met de varianten Escape to Panarea en Discover Vulcano gekomen, een variant voor de man en een voor de vrouw. Met als inspiratie de Eolische eilanden is het gegarandeerd een geur-beleving naar de zomer. 
 
De twee geuren kreeg ik in een onwijs mooi boekwerk met daarin de inspiratie van de geuren en de geurnoten die de geuren bevatten. Ik moet er echter wel direct bij zeggen dat deze mooie boeken niet voor verkoop zijn. Het zijn puur perssamples, en daar is D&G een van de besten in, want hun geur verkoopt zichzelf al door deze verpakking. Wel komen de geuren in mooi vrolijke blauwe verpakkingen die zeker ook al een plaatje zijn om naar te kijken.
 


Discover Vulcano is de geur voor de man. 
Het mediterrane en mannelijke Discover Vulcano behoort bij de houtachtige chypre met intense topnoten van Italiaanse citroen en gember die worden gedempt door de grasachtige zachtheid van cipressen en lavendel in het hart van de geur. De basis bestaat uit een mix van Haïtiaanse vetiver, cederhout en de muskusachtige geur van Ambrox.

Ook deze vind ik erg lekker. Voor de zomermaanden is het perfect voor de man die wel lekker wil ruiken maar niet te sterk aanwezig wil zijn. De mannen om mij heen vonden dit ook een erg lekkere zomer variant en mijn broertje had hem stiekem al ingepikt vanaf het moment dat hij wist dat ik er foto's van had gemaakt!

Eau de toilette 40ml, €49,00
Eau de toilette 75ml, €62,00
Eau de toilette 125ml, €86,00

 


Escape to Panarea is de geur voor de vrouw.
De topnoten van Escape tot Panarea onthullen een zoet, maar ook fris hart, met geuren uit de houtachtige en muskusachtige geurenfamilie. De geur opent met de pittige Calabrese bergamot en peer die een mooi contrast vormen met de jasmijn en oranjebloesems waaruit het hart bestaat. De basis van de geur wordt gevormd door amber, patchoeli, tonkabonen en warme muskusnoten.

Ik vind het een erg lekkere frisse , licht zoete geur. Hij is niet te sterk aanwezig en heeft echt iets zomers. normaal ben ik van de sterke zwaardere geuren, maar deze past ook erg goed bij mij. Hij blijft voor een eau de Toilette erg goed zitten!

Eau de toilette 25ml, €49,00
Eau de toilette 50ml, €69,00
Eau de toilette 100ml, €92,00

Q: Dragen jij en je partner wel eens dezelfde geur alleen dan voor man en vrouw?
Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.