zaterdag 16 augustus 2014

Essence Hello AutumnEssence komt vanaf september met een hele leuke en vooral mooi collectie. Daar waar Essence meestal voor wat extremere kleuren kiest , hebben ze nu gekozen voor een mooie collectie die kleuren heeft die geïnspireerd zijn op de herfst. Mooie bruin en groen tinten, ik hou daar van. Het pronkstuk van deze collectie is het eyeshadow palette. Deze laat ik vandaag samen met de rest van de collectie zien!

Essence hello autumn – eyeshadow palette
Indian summer! Het oogschaduwpalet biedt zes langhoudende herfstkleuren in de combinatie goud-bruin en beige-groen met verschillende effecten, variërend van semimat tot metallic. Een dubbelzijdig kwastje is bij de set inbegrepen en maakt het aanbrengen en mengen eenvoudig. Verkrijgbaar in 01 walk in the park en 02 keep calm & go for a walk.
Consumentenadviesprijs € 3,89.


Essence hello autumn – eyebrow set
Deze set is verkrijgbaar in twee bruintinten en verzekert je van prachtig gestylde wenkbrauwen – voor zowel blondines als brunettes! De microfijne wenkbrauwpoeder creëert meer volume terwijl de highlighter de wenkbrauw optisch lift. De set inclusief borsteltje en is onmisbaar voor het creëren van de perfecte look! Verkrijgbaar in 01 leaves are the new beef en 02 walk in the park.
Consumentenadviesprijs € 2,59.


Essence hello autumn – eye pencil
Kleuren uit de natuur! De zachte, crèmige textuur van het oogpotlood garandeert langhoudende resultaten in bruin en groen. Getekende lijntjes zijn gemakkelijk uit te werken met het zachte sponskwastje. Verkrijgbaar in 01 leaves are the new beef en 02 charlie seen in green.
Consumentenadviesprijs € 1,59. 


Essence hello autumn – lip cream
FALL in love… De romige, rijke formule in bordeauxrood en nude rosé geven je lippen intense kleur en een semimatte finish. Bijzonder langhoudend. Verkrijgbaar in 01 beauti-FALL red en 02 keep calm & go for a walk.
Consumentenadviesprijs € 1,99. 


Essence hello autumn – multi colour powder
Gouden blaadjes… deze multicolour poeder combineert verschillende goud- en bruintinten om je gezicht en hals een prachtige glans te geven. Het prachtige bladreliëf maakt de poeder absoluut uniek. Verkrijgbaar in 01 autumn & the city.
Consumentenadviesprijs € 3,39.
  

Essence hello autumn – colour adapting powder blush
Opwarmen! Deze innovatieve poeder blush reageert op de individuele pH-waarde van de huid en verandert tijdens het aanbrengen in een frisse roze tint met een zachte glans. Verkrijgbaar in 01 beauti-FALL. Consumentenadviesprijs € 2,59. 

Essence hello autumn – hair ties
Herfsthaar! De zes naadloze haarelastiekjes houden je haar bij elkaar en beschadigen het niet dankzij het zachte materiaal. Verkrijgbaar in 01 #outdoor yoga.
Consumentenadviesprijs € 2,99.


Essence hello autumn – thermo nail polish
Speel met kleur! Deze nagellak verandert net zoals de herfstbladeren van kleur. Wanneer de nagellak aangebracht wordt, schitteren de originele kleuren rood, oranje, lichtgroen, bruin en goud in verschillende nuances afhankelijk van de temperatuur. Verkrijgbaar in 01 beauti-FALL red, 02 meet my pumpkin, 03 charlie seen in green, 04 keep calm & go for a walk.
Consumentenadviesprijs € 1,99.


Ik ontving het 01 Walk in the park palette. Een palette die bij mij direct het wow effect geeft als je het ziet liggen. Perfecte kleuren die iedereen zou moeten hebben. Maar goed, we weten allemaal dat Essence soms top producten heeft, en soms producten die tegenvallen. Dus hoe gaat dit palette zijn?Nou echt ik vind het palette fantastisch leuk voor deze prijs. Zo op het eerste gezicht zien de swatches er prima uit, maar de oogschaduws zijn erg goed en makkelijk op de ogen aan te brengen. Ze zitten qua substantie tussen hard en zacht in en hierdoor hebben ze eigenlijk geen fall out en blijven ze goed zitten. 

Ik heb het palette nu 3 weken in huis en heb hem bijna dagelijks gebruikt (ik had hem zelfs mee naar Parijs). Het is echt een mooi palette om een dagelijkse look mee te maken. Het enige wat ik een klein minpuntje vind is dat de donker kleur van mij iets donkerder had gemogen, want nu gebruik ik een donkerbruine kleur van Pupa om net iets meer diepte te creëren in de look.

De collectie en dus ook dit palette liggen vanaf September in de schappen bij Trekpleister en Kruidvat. Ik denk dat het palette snel weg zal zijn, dus grijp hem als je hem grijpen kan :D


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.