zaterdag 9 augustus 2014

Gosh Pearly Texture Nagellak


Dit najaar is Gosh met een drietal nieuwe nagellakken met een nieuwe finish. Een Pearly Texture die een sparkling effect geeft. Het is tussen een gewone lak en een sand style lakje in. Ik heb de drie kleuren naast elkaar gezet zodat jij kunt zien wat jou favoriet is. 
De drie kleuren zijn allemaal in een grijs tint en gaan van licht naar donker. De kleuren passen perfect bij dit najaar en de glitter glossy effect past daar perfect bij.

De lakken drogen normaal. Had het liever wat sneller gezien, maar dat komt meer door het ongeduld van mijzelf. De nagellakken lakken erg prettig en verdelen zich goed over de nagel.


628 Stardust Is een mooi wit grijze nagellak die best transparant is. Ik dacht dat ik hem meer zou zien als top coat met een speciaal effect, maar eigenlijk vind ik hem zo ook erg mooi. Wanneer je hem in twee laagjes aanbrengt is hij prima mooi dekkend en kan hij als gewone lak gedragen worden. Ik vind de naam er erg goed bij passen , want het ziet er ook als een soort sterrenstof uit.630 Moonlight Is een licht grijs lakje , maar ook deze dekt helaas slecht. Jammer, want ik vind dit kleurtje wel erg mooi! Het effect komt hierdoor ook niet helemaal tot zijn recht helaas.631 Million Star Is echt mijn favoriet. Hij heeft echt een mooi donkergrijs kleurtje en heeft wat paars en groen er in zitten. Ik ben erg tevreden over dit lakje en vind hem erg mooi! 

De kleuren zijn erg mooi en bevallen mij erg goed. Helaas is de dekking wat minder en had hier zeker nog wat meer aandacht aan besteed mogen worden. De sparkling effect in de lakken vind ik wel weer erg leuk!


De lakken zijn verkrijgbaar bij de drogisterij voor €7,29 per stuk .

Q: Voor welke kleur zou jij gaan?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.