donderdag 28 augustus 2014

Gosh Velvet Touch Lipstick


Gosh komt binnenkort met haar Herfst/Winter collectie. In deze nieuwe collectie zitten onder andere deze Velvet Touch Lipsticks. Acht mooie tinten die mij direct erg aanspraken toen ze binnen kwamen. Ik ben er mee aan de slag gegaan en laat jullie vandaag uitgebreid kennis maken met deze mooie kleuren lipstick. 
Gosh heeft mijn hart gestolen als het om de verpakking gaat. Ik vind ze bijna perfect. Ze zouden van mij een 9,5 als cijfer krijgen. Ik hou van het matte zwarte. Het is strak en ziet er luxe uit. Daarnaast zit er in het midden een klein glimmend stukje. In dit tussen stukje staat het logo van Gosh en dit maakt de verpakking ook wat speels. 


Aan de onderkant van de verpakking staan de namen en kleuren van de lipsticks. De sticker komt erg in de buurt van de echte kleur , dus je weet wat je ongeveer verwachten kan. Zoals je kunt zien lopen de kleuren mooi over en is er voor iedereen wel een mooi tint verkrijgbaar. 


Gosh heeft haar logo in de lipsticks gedrukt. Dit kleine beetje extra vind ik altijd er erg mooi uitzien. De kleuren hebben een mooie glans, dat kun je direct zien ,  ze zijn zacht en romig en voelen erg prettig aan op de lippen. 

De eerste vier kleuren zijn : #155 Innocent  , #156 Romance , #157 Precious en #158 Yours Forever


#155 Innocent  is een mooie lichtroze kleur. Helaas is hij voor mij iets te licht. Op de foto valt het nog wel mee, maar in real life leek het het bij mij iets te. 


#156 Romance is een mooie subtiele roze kleur. Hij is goed draagbaar en past beter bij mijn huid- en lipkleur. 


#157 Precious vind ik persoonlijk erg mooi. Hij knalt lekker en heeft een mooie koele ondertoon. Hij is roze maar heeft een heel klein beetje paars er in zitten.


#158 Yours Forever is een mooie opvallende kleur. Hij wordt omschreven als rood tint, echter vind ik het meer een raspberry rood. Op mijn lippen neigt hij namelijk erg naar de roze kant. Erg mooie kleur vind ik het zeker. 

De laatste vier tinten. #159 Boheme , #160 Delicious , #161 Sweetheart , #162 Nude 


#159 Boheme vind ik echt een prachtige kleur. Een mooie najaarskleur die niet te donker is. Ik heb de laatste tijd echt een beetje een zwak voor paarsachtige lipsticks. 


#160 Delicious is een mooie neutrale kleur die net wat donkerder is. Ik vind dit een mooie kleur voor overdag. Het is niet te opvallend, maar toch goed zichtbaar dat er wat op de lippen zit. 


#161 Sweetheart is ook neutraal, maar gaat iets meer naar een bruintint. 


#162 Nude is een nudetint met een wat perzik oranje ondertoon. Hierdoor staat hij mij prima en kan ik hem beter hebben dan de gemiddelde nude tint. Ik vind de lipsticks erg fijn aanvoelen op de lippen. Ze zijn romig en zacht en voelen totaal niet droog of trekkerig aan. Ze blijven prima even zitten, echter moet je na een maaltijd wel je lippen bijwerken. 

De lipsticks liggen bij het Kruidvat (met GOSH schap )  in de winkel voor €9,49 per stuk. 

Q: Wat wordt jou najaarskleur voor je lippen? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.