vrijdag 29 augustus 2014

In a New York Colour minute NagellakHet najaar komt er straks weer aan en dat betekent dat er weer veel nagellak kleuren veranderen en de najaarscollecties in de winkels komen te liggen. Zo ook de In a New York Colour minute nagellakken van NYC. Ze zijn met 5 nieuwe kleuren gekomen die ik vandaag laat zien. 
De nagellak van NYC In a New York Colour minute nagellak zit al zo lang ik ze ken in hetzelfde flesje. Wel goed herkenbaar dus dat het deze lijn is. De kleuren zijn opvallend, maar iets minder fel dan de kleuren die je tijdens de lente en zomer zou zien. 


Peach Popsicles is een erg leuke perzik oranje kleur die een beetje pastel aandoet. Niet helemaal winters, maar wel erg leuk!


Rooftop Party Berry is een erg gaaf en opvallend berry roze kleur. Lekker fel, maar niet schreeuwend. 


Lavender Blossom vind ik ook erg leuk. Ik heb een beetje een zwak voor lavendel paarse kleuren. Wel moet ik zeggen dat het een van de saaiste is die ik van de lavendelkleuren ken. 


Parma Violet is een lekker pittig najaars kleurje. hij is intens en valt goed op. 


Peacock is weer de kleur waar de camera een hekel aan heeft. Ik vind de kleur echt prachtig, maar het is niet de kleur die je hierboven zit. Zo 1 a 2 keer per jaar ontvang ik een mooie groene kleur die niet op de foto wil. Welke camera je ook pakt, de juiste kleur pakt hij niet. Dus je zult echt in de winkel moeten kijken voor de juiste kleur. Het zijn leuke kleurtjes, alleen niet heel speciaal. De lakken prima en drogen snel. Soms kunnen ze wat streperig lakken, maar met een top coat er over is dit ook alweer bijna verdwenen. De lakken liggen vanaf nu in de winkel en zijn verkrijgbaar voor €2,49 per stuk. 

Q: Wat vind jij de ultieme winterkleur? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.