vrijdag 15 augustus 2014

MEGA UNBOXING!! Wat wil jij terug zien op sillysilsil.com?

Zie je de video niet, kijk dan hier

De herfst en winter collecties komen er weer aan en daarom heb ik afgelopen week , toen ik in Parijs zat,  een grote stapel met perspakketen gekregen met producten die nieuw in de schappen komen te liggen. Omdat jullie wel erg benieuwd waren wat er allemaal in zat. Ook wil ik erg graag weten wat jullie als eerste willen zien op Sillysilsil. Laat het in de comments achter en ik ga er mee aan de slag. Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.