woensdag 27 augustus 2014

Miss Sporty Studio Colour Smokey eye shadow


Vanaf nu heeft Miss Sporty een aantal nieuwe producten, waaronder de Studio Colour Smokey Eye Shadows. Deze kleine palettes zijn verkrijgbaar in 4 kleurcombinaties en zijn makkelijk mee te nemen. Voor ieder is er wel wat bij, en ik laat vandaag de swatches zien.De vier palettes zitten in kleine vierkanten verpakkingen en hebben elk 4 verschillende kleuren. Ook heeft elk palette een spons-applicator. Zelf vind ik deze nooit zo handig, maar in hoge nood kun je er zeker wel wat mee.

De tinten zijn mooi op elkaar afgestemd en elk doosje past goed bij een andere look. Miss Sporty geeft aan dat de doosjes gewaagd en experimenteel zijn. Hier ben ik het niet helemaal mee eens, want vind ze er heel mooi uit zien maar het zijn wel een beetje standaard kleuren die in een palette gaan.


401 Smokey Bleu Eyes is een palette met grijs en paars tinten. Ik vind het persoonlijk een mooie kleur combinatie. Met de blue eyes bedoelen ze niet blauwe tinten die in het palette horen te zitten, maar dat dit palette perfect bij blauwe ogen past.

402 Smokey Green Eyes is een palette met paarse tinten. Paars past altijd perfect bij groene ogen en de roze en paars tinten spreken mij ook erg aan.403 Smokey Brown Eyes is een mooi palette met bruine tinten. Ik hou persoonlijk erg van deze kleuren. Het zijn erg mooi chocolade caramel tinten die bij bruine , maar ook andere , ogen perfect staan.

404 Smokey Black is de laatste van het viertal. Deze heeft de wat standaard smokey eye kleuren. Hij is voornamelijk zilver met zwarte tinten. En eigenlijk past dit palette bij elke oogkleur.

Ik vind de swatches van de eerste en derde kleur echt perfect, maar die zilver en zwart met glitters er in is echt jammer. De glitters vallen regelrecht van de oogschaduw, dus die heb je dan helaas snel onder je ogen hangen.Ik vind het kleine leuke palettes, helaas is het niet helemaal de kwaliteit waar ik op hoopte. Miss Sporty heeft vaker leuke en goede palettes gehad en bij deze vind ik het een beetje 50/50. Ze zijn wel goed op te bouwen, dus je kunt er zeker een leuke ooglook mee maken. 

De palettes liggen vanaf nu in de winkels van Etos en DA voor €3,99 per stuk.

Q: Welke kleuren draag jij vaak op je ogen?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.