dinsdag 26 augustus 2014

Multi Review Essence *new* : Effect Lipgloss , So Glow , So Blush & Effect eyeshadow


Vanaf nu komen de nieuwe producten van Essence in de schappen te liggen. Dit zal niet overal tegelijkertijd zijn, maar ik denk dat halverwege september de collecties overal verkrijgbaar zijn. Vandaag heb ik voor jullie de Effect Lipgloss , So Glow , So Blush en de Effect eyeshadows. Leuke speelse producten die een leuk zacht prijsje hebben. Effect Eyeshadow €2,99
Metallic en glitters zijn altijd weer terugkomend in het najaar en passen perfect bij het najaarsseizoen. Vroeger waren cream en vloeibare oogschaduws een van mijn eerste make-up producten. De kwaliteit daarvan was niet top en ging heel erg in je crease zitten. Deze Effect eyeshadow van Essence heeft dit veel minder. Dit product heeft echt een andere formule. Het droogt echt een beetje op en hierdoor blijft het veel beter zitten. Daarnaast is het ook erg mooi om als basis aan te brengen. Totaal zijn er 6 verschillende kleuren, ik heb de kleuren 02 brazil's sunset & 06 UK's stonehenge, mooi neutrale tinten die ook goed te combineren zijn. 


Effect Lipgloss €2,59
Essence komt met een achttal leuke lipgloss die elk een ander effect hebben. Zo heeft de een flakes, is de ander mettalic en is weer een ander holografisch. Ik heb de 02 jewels in a bottle en 08 OH LA LA! Twee leuke glossjes die een mooi effect geven over een ander lip-product. De 02 heeft wat flakes in de gloss zitten en de 08 heeft een paarse glitterglans er in zitten. Beide vind ik erg leuk en staan bij vele kleuren erg mooi. Wel plakken ze helaas een klein beetje, maar als je dit niet erg vind dan zijn ze zeker het proberen waard. 


Soo Glow! Cream to powder Highlighter & Soo Blush! Cream to powder Blush €2,89
Ik ben nooit zo'n fan van de cream to powder producten. Dit ligt aan mij en niet aan het product, ik vind het gewoon lastig werken. Dus ik vind dit ook best lastig oordelen. De blush is in 10 sweet as a peach en de hightlighter is in 20 bright up your life. Beide vind ik erg mooi van kleur. Ze verdelen makkelijk en het ziet er op de huid natuurlijk uit. De highlighter gebruik ik wel en is erg gemakkelijk aan te brengen, de blush vind ik iets lastiger en dan gaat mijn voorkeur toch meer naar een poeder blush. Essence heeft weer een leuk en vernieuwend assortiment. Er komen zeker nog meer reviews aan van verschillende producten.

Q: Waar ben jij het meest benieuwd naar? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.