zondag 10 augustus 2014

Review: The Body Shop Shimmer Cubes


De Shimmer Cubes van The Body Shop (TBS) zitten al jaren als vast product in het make-up assortiment. Logisch ook, want het zijn onwijs leuke doosjes met oogschaduw blokjes. Zo nu en dan komt TBS met een nieuwe variant. Dit voorjaar zijn ze gekomen met een kwartet met mooie roze tinten. Ik heb ook ooit eens bij een event van TBS zelf setjes mogen samenstellen samen met de make-up artist daar. Ook al zijn dit geen officiële setjes, ik wil ze toch graag laten zien , omdat de kleuren wel verkrijgbaar zijn bij TBS.
Ik vind de doosjes er altijd er leuk uitzien.  Er zitten 4 losse cubes in die je dus ook onderling kunt wisselen. De losse cubes zitten ook weer per stuk in een bakje er omheen. Zo gaan ze niet snel stuk en kun je ze ook makkelijk vast pakken.


Dit nieuwste palette heeft een aantal mooie roze kleuren en heet daarom ook hot pink. Ik zou zelf niet zo heel snel een volledige roze look maken, maar in combinatie met bruin tinten is dit een erg mooi palette.


De kleuren zijn goed gepigmenteerd. Ze voelen een beetje droog, maar dat komt omdat het gebakken oogschaduw is. Alleen de eerste ( lichtste ) kleur is een klein beetje minder gepigmenteerd.Het tweede palette werd samengesteld door de make-up artist van TBS. Het is een palette met een lichte highlighter kleur , een licht roze, een grijze en  een zwarte shimmer kleur.  Ik zou het zelf niet zo snel combineren, maar. De kleuren zijn allemaal wel mooi.


Zie hoe goed ze pigmenteerd zijn. Ze geven echt geweldig goed kleur af en voelen ook erg prettig aan tijdens bet aanbrengen.


De derde kleuren combinatie vind ik wel erg mooi. De blauwtinten zijn echt heel pakkend en vallen goed op. Je hebt twee wat meer aquablauwe kleuren en echt twee knal blauwe opvallende kleuren waarvan de donkerste er echt uit springt.Als je van blauwe oogschaduws houdt zijn dit zeker kleuren waar jij naar moet kijken ! Ze zijn echt super gepigmenteerd.


Het laatste palette is een beetje een mengelmoes van bruine , roze en paarse tinten. De twee lichtste kleuren zijn erg mooi voor op het bewegend ooglid. De paarse is een kleur die je niet vaak ziet met zo'n pigmentatie. De chocoladebruine toevoeging is ook echt een kleurtje die iedereen moet hebben.


Hoewel deze kleuren niet echt bij elkaar passen vind ik het individueel wel erg mooie kleuren.


Tbs heeft vele varianten van de shimmer cubes, dus voor iedereen zit er wel wat bij. Ze zijn verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop of via de webshop. De cubes kosten €22, hiervoor heb je 4 kleuren.

Q: Voor welke kleuren zou jij gaan?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.