zaterdag 30 augustus 2014

Review: Bourjois Rouge Edition 12 Heures


Bourjois komt weer met een nieuwe variant op de Rouge Edition lipsticks. De Rouge Edition 12 Heures. De Bourjois Rouge Edition lipsticks zijn goed gepigmenteerd en daarom was ik erg benieuwd naar deze nieuwe variant die langer moet blijven zitten. Totaal komen er vanaf september 8 tinten en ik heb er 3 om te laten zien.De lipsticks zitten in dezelfde herkenbare verpakkingen als de andere Rouge Edition lijnen. Ze zijn mooi zwart en onder aan de verpakking zie je de kleur in een doorzichtig plastic stukje. Op de dop staat de naam van de lipsticklijn. Ik vind het altijd leuke en herkenbare verpakkingen.


De lipsticks zijn zacht en romig qua structuur , maar hebben niet veel glans. De finish zit een beetje tussen een matte en een glans lipstick in. Ik heb van links naar rechts de kleuren : 30 Prune Afterwork , 34 Cherry my Cherie , 35 Entry VIP. 


30 Prune Afterwork is een erg mooie oud roze kleur die net wat donkerder is dan de gemiddelde roze. Ik vind het een erg mooie najaarskleur voor als je niet echt van donkere tinten houdt. 


34 Cherry my Cherie is een erg mooie diep rode lipkleur. Wat het fijne is aan deze lipstick is dat hij een wat koele ondertoon heeft en daardoor mijn tanden witter laat lijken. Altijd een pluspunt natuurlijk!35 Entry VIP vind ik ook erg mooi. Hij lijkt een beetje op de 30 Prune Afterwork, deze is echt wat meer roze. Het is een mooie roze kleur die veel vrouwen mooi zal staan. 


Ik ben erg tevreden over de lipsticks. Helaas blijven ze geen 12 uur zitten, maar houden ze het prima een tijdje vol. Ze blijven ook prettig op de lippen aanvoelen. Je voelt hem wel een beetje zitten, maar niet overheersend als meeste andere langhoudende lipsticks. Verder vervagen de kleuren erg mooi waardoor het niet direct storend is als de kleur wat van de lippen af is. 

De Bourjois Rouge Edition 12 hour lipsticks zijn vanaf September verkrijgbaar bij de parfumerie en luxe (zelfstandige) drogisterij voor €12,99 

Q: Voor welke kleur zou jij gaan? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.