woensdag 13 augustus 2014

Review: Collistar aquamarine glitternagellakDit is zo'n toffe nagellak, deze moet ik wel met jullie delen! Ik ben normaal niet zo'n supergrote fan van glitters op mijn nagels, maar er zijn uitzonderingen, waaronder dus deze! Ik kreeg deze als cadeautje van mijn zusje, verder had ik nog geen ervaring met Collistar-producten. Sowieso doet zo'n blauwgroen kleurtje het altijd goed bij mij! Ik ben benieuwd wat jullie van deze lak vinden.
Wow, toch? Je hebt ook maar één laagje nodig om het er al geweldig uit te laten zien! Voor de 'houdbaarheid' op de nagels is een tweede laagje misschien een goed idee. Hij blijft in ieder geval best een tijdje mooi zitten! Collistar-lakjes zijn wel een beetje prijzig, ze zijn onder andere te koop bij Douglas en kosten 14,95 per stuk. Maar aan kwaliteit ontbreekt het zeker niet! Dit lakje draagt de naam Acquamarina Strass.

Wat vind jij? Gaaf of too much?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.