donderdag 14 augustus 2014

Review: MUA Matte Palette


Stiekem heb ik dit palette al een aantal maanden in huis. Ik kocht hem in New Castle nog voor MUA in Nederland was. Ik had netjes foto's gemaakt, maar een review kwam er elke keer niet. Totdat ik een paar weken het palette eens goed ging gebruiken en ik er achter kwam dat hij wel erg fijn is.
Het is moeilijk om een matte palette krijgen, laat staan een budget variant. Hij is daarom ook best gewild en gelukkig zit hij in het vaste assortiment. Met matte oogschaduw kun je een heel natuurlijk effect creëren en daarnaast is het een perfect palette voor dames die hangende oogleden of rimpeltjes rond de ogen hebben. Shimmer oogschaduw kan dit extra benadrukken en matte oogschaduw doet dit niet.


Het palette bevat 10 vierkante oogschaduws die allemaal in neutrale tinten zijn , van licht naar donker. Je kunt erg veel met deze kleuren. Je kunt een lichte dagmake-up voor school of werk maken, maar je kunt ook erg goed er een mooie bruine smokey eye er mee maken.Ik vind de swatches prima voor een budget palette. Ze zijn zacht , geven prima kleur af en zijn erg mooi te blenden. Natuurlijk had ik ook liever de pigmentatie iets beter gezien, maar de kleuren zijn goed op te bouwen en dan heb je snel hetzelfde resultaat als een oogschaduw met veel pigment.


Zoals je kunt zien zijn de donkere kleuren overduidelijk beter zichtbaar en geven deze best veel kleur af. Ik vind het ook erg leuk dat er een grijze kleur aan toegevoegd is, want bruin en grijs passen vaak erg goed bij elkaar.


Het palette is verkrijgbaar bij een kruidvat filiaal die MUA verkoopt. Mocht je nou geen filiaal in de buurt hebben, sinds kort heeft het Kruidvat een webshop met duizenden producten waaronder ook MUA en dit palette. Het palette kost €7,49.

Q: Draag jij wel eens matte oogschaduw?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.