zondag 3 augustus 2014

Review : NYC Expert Last Lip Lacquer


Lipsticks in lipgloss vorm is een beetje de trend van dit jaar en ik vind deze varianten echt top. Ze brengen gemakkelijk aan , hebben veel kleur en voelen vaak licht aan op de lippen. NYC komt vanaf deze week ook met een variant genaamd Expert Last Lip Lacquer.De Lip Laquers zitten in gewone lipgloss verpakkingen, dus je ziet niet direct dat ze super gepigmenteerd zijn. Eigenlijk vind ik dit soort verpakkingen altijd erg handig. Ze zijn makkelijk mee te nemen en door de sponsapplicator zijn ze ook gemakkelijk aan te brengen.  

Totaal zijn er 6 verschillende kleuren van licht naar donker, dus voor iedereen is er wel een geschikte kleur bij. Wat ik aan deze lip lacquers erg fijn vind is dat ze licht op de lippen aanvoelen en dat ze niet plakkerig zijn. Ze geven veel kleur af en hebben een beetje cream finish. Hierdoor zijn ze niet hoogglanzend, maar ook niet matte. 


Bare Brooklyn (100) is een lichte nude kleur. Persoonlijk vind ik nude tinten mij niet helemaal staan. Echter zou ik deze nog prima een keer kunnen dragen. 


Central Park Passion (204) is echt een topper. Hij heeft een oud roze zachte uitstraling die ik echt perfect vind voor overdag. Ik merk ook dat ik deze al vaker snel op doe als ik even de deur uit ga. 


Big City Berry (400) Dit is ook al een topper. Het is echt een berry rode kleur met een roze ondertoon. Hij zit echt een beetje tussen rood en roze in. Lekker speels, lekker opvallend. Ik vind hem bijvoorbeeld perfect als je niet te veel make-up wilt dragen en alleen een bb-cream en mascara draagt. 


FiDi Fuchsia (203) is een erg mooie fuchsia roze kleur. Een van de meest opvallende kleuren van deze collectie. Ik vind hem erg leuk en past erg goed bij elk soort huidtype.


Rockaway Ruby (500) Een erg mooie klassiek rode kleur. Ik vind de kleur erg mooi alleen draag ik dit soort kleuren niet zo vaak. Als ik rood draag zijn ze vaak iets donkerder en intenser. Toch als ik dit zie moet ik deze ook maar vaker gaan dragen. 


Turtle Bay Toffee (600) Ok serieus, wil je ouder lijken, koop dan deze kleur. Ik vind deze bruine kleur even wennen, maar hij is ook zeker niet verkeerd. Ik lijk er direct wat ouder door en denk dat het met een mooie bruine smokey eye perfect staat!Zoals jullie merken ben ik eigenlijk heel erg enthousiast. Ik vind ze echt perfect. Ik had graag gewild dat ze tijdens een maaltijd iets beter zouden blijven zitten , maar voor de rest echt perfect! Gewoon een bite en een glas drinken kan hij prima aan, dus dan blijft hij best een tijdje zitten.

De NYC Expert Last Lip Lacquer zijn vanaf nu verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister voor €3,49 

Q: Wat vind jij van de Lip Lacquer trend?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.