donderdag 21 augustus 2014

Review: Rimmel Magnif'Eyes Shadow


Ik heb het gevoel dat de mono oogschaduw weer een beetje een comeback maakt. Rimmel komt vanaf deze maand ook met een viertal mono oogschaduws. Mono oogschaduw vind ik altijd leuk om te combineren met palettes , omdat je toch vaak net een kleurtje mist in een palette. Volgens Rimmel zijn deze Magnif'Eyes Shadows sterk gepigmenteerd, dus ik was heel benieuwd.

 

De oogschaduw zit in een mooie zwarte verpakking met een doorzichtig bol dekseltje. Perfect om de kleur goed te zien. De oogschaduw zelf heeft het logo van Rimmel er in staan. Dit geeft het een wat luxe gevoel aan de oogschaduw. 

De vier kleuren bestaan uit drie mooie bruin naturel tinten en één blauwe , wat meer spannende kleur. Om heel eerlijk te zijn vind ik de blauwe kleur er niet helemaal bij passen, maar dat is puur persoonlijk als ik ze zo samen zie. Van links naar rechts zie je:
002 chocolate mania – een neutrale chocolade donkerbruine kleur
003 taupe magnificence – een mooie neutrale middenbruine kleur
004 magnetic dream – een champagnekleur
007 magnetic blue – een intense metallic donkerblauwe kleur.

De donkerbruine kleur heeft een finish die tussen satijn en matte in zit, erg mooi vind ik persoonlijk. De lichtbruine kleur heeft een hele mooie satijn finish, echt een kleur die ik dagelijks zou dragen. De champagne kleur is een erg mooie highlighter kleur die ook een satijn finish heeft. Het mooie aan de champagne kleur is dat hij niet te wil is en niet te donker. De metallic blauw had ik iets meer van verwacht. De drie bruine kleuren hebben echt een top pigmentatie en de blauwe is nog steeds goed gepigmenteerd, maar iets minder. Je kunt ze zowel nat als droog gebruiken, en ik vind ze erg goed! Ik merk dat ik ze boven verwachting goed vind en dat ik ze er regelmatig bij pak! Top gedaan Rimmel! 

De oogschaduws zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de drogisterij voor €7,49

Q: Gebruik jij meer mono's of pak jij vaker een palette? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.