maandag 11 augustus 2014

Rimmel Rita Ora Nail Polish Collection Part 2


Begin mei plaatste ik de collectie nagellakken van Rimmel in samenwerking met Rita Ora. Waar ik toen al achterkwam was dat ik 2 lakjes uit de collectie miste. Ik had de collectie toen al een tijdje in huis en net voordat ik het artikel online zette mailde de PR van Rimmel mij met de vraag welke lakjes ik nog miste. De twee die ik miste waren deze twee mooie blauwe kleuren die ik vandaag nog even aan jullie ga showen omdat ik ze wel het laten zien waard vind!873 Breakfast in Bed is een mooie hemels melkblauwe kleur die je echt een dromerig gevoel geeft. Hij heeft een mooi klein shimmertje er in zitten, hierdoor wordt hij nog iets interessanter dan een gewoon lichtblauw lakje. 


863 Do not Disturb is een blauwe kleur die een groene er in heeft zitten. Persoonlijk vind ik hem erg goed bij de herfst passen, maar hij is zeker mooi! Deze heeft echt een beetje de cream finish zonder shimmertje er in.  Pas bij dit lakje wel op dat je een basecoat gebruikt, want hij bleef bij mij op de nagel zitten waar ik net geen basecoat had gedaan. 


Wil je de rest van de Rimmel by Rita Ora nagellak collectie zien (Klik dan hier)

De lakken liggen al in de winkel en kosten €3,99 per stuk!

Q: Ga jij voor licht of donker blauw.Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.