donderdag 7 augustus 2014

Rimmel Salon Pro Lycra lakken


Rimmel is een tijdje geleden hun Salon Pro lijn uitgebreid met een aantal nieuwe kleuren nagellak. De nagellakken van Rimmel SalonPro Lycra zijn altijd erg prettig en hebben vaak een mooie finish. Ik heb al eens over de andere lakken uit de lijn geschreven, deze lakken kun je *hier* en *hier* terug zien. Vandaag laat ik jullie deze vier nieuwe kleuren zien.Vier kleuren die allemaal iets anders hebben. Van links naar rechts: 135 Frankie , my dear ; 145 Johnny. Be. Good. ; 444 Seduce ; 454 Nymph.


135 Frankie , my dear begint bij mij direct niet goed. Ik vind het kleurtje wel erg mooi, maar hij lakt onwijs streperig en totaal niet mooi. Erg jammer, maar niet mijn ding!


454 Nymph is een mooie petrol groen blauwe kleur die een mooie cream finish heeft. Hij dekt prima in twee laagjes, al zullen 3 dunne laagjes perfect zijn. Ik hou hier wel van!


444 Seduce is ook een mooi lakje met een cream finish. Het is een wat donkere paarse kleur, maar wel met een erg mooie heldere uitstraling. Als je van wat donkere zomerkleuren houdt, is dit echt wat voor jou. 


145 Johnny. Be. Good is echt een prachtig duo chrome lakje. Je ziet het helaas niet helemaal goed op de foto, maar hij is erg mooi helderblauw met paars. Echt een aanrader als je van iets apartere lakjes houdt. De twee met de cream finish zijn een toevoeging aan de Kate lakjes. Kate Moss heeft deze kleuren in samenwerking met Rimmel ontwikkeld. 

De lakken zijn verkrijgbaar bij de drogisterij voor €6,99 per stuk. 

Q: Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.