vrijdag 8 augustus 2014

Skeyeline €1 Palette


Ik was vorige week met mijn ouders een middag naar Duitsland. Nou kom ik met grote regelmaat in Duitsland , maar dit keer gingen we ook naar een paar andere winkels waar ik niet heel vaak kom. Mijn moeder zag dit palette ineens bij Woolworth ( een soort Wibra ) liggen. Een palette wat €1 kost , en als je in Duitsland bent MOET kopen. 
 

Ik had nog nooit van het merk gehoord en weet dus ook niet of het in Nederland verkocht wordt. Ik kan mij voorstellen dat het bij een Wibra of Big bazar wel te koop is. Ik moet bekennen dat ik eerst geen aandacht aan het palette schonk omdat ik niet echt wat goeds verwachtte bij een palette van €1. Mijn moeder pakte hem wel en begon de tester te proberen. Moet je komen kijken riep ze en toen werd ik toch wel nieuwsgierig. 
 


Het palette had in de winkel best een goede pigmentatie en daarom besloot ik hem toch voor €1 mee te nemen. Zoals je kunt heeft hij een aantal bruine tinten en een paar paarse tinten. Ik vind de voorkant van het doosje er wel wat goedkoop uitzien, maar zodra hij open is vind ik hem er op het eerste gezicht erg mooi uitzien. Hij is simpel matte zwart en heeft de kleuren in kleine pots zitten van 1 gram per kleur. 


De kleuren zien er mooi uit en passen prima bij elkaar. Ze hebben allemaal een shimmer of glans die je in de zon helemaal mooi ziet. 

De bovenste rij:
Zoals je kunt zien zijn het erg mooie bruin tinten. Deze swatches zijn gemaakt met 1 veeg, dus de pigmentatie is echt verbluffend goed! Ook voelen de oogschaduws erg zacht aan en kruimelen ze nauwelijks.
 

De Onderste rij: 
Dit zijn de paars tinten. Ook hier zijn ze weer met 1 veeg gemaakt, dus ook de pigmentatie is weer verbluffend. De kleuren vind ik persoonlijk ook erg mooi. Ze zijn erg zacht en hebben niet tot nauwelijks fall out! 

Ik ben echt onder de indruk. Ik heb in tijden niet zo'n goed palette gezien in deze prijsklasse. En ze zeggen altijd : Don't judge a book by it's cover, en dat geldt voor dit palette zeker. Als je het merk ziet moet je zeker dit palette meenemen. 

Ik heb dus €1 voor dit palette betaald, ik weet niet of hij ergens verkrijgbaar is en wat hij dan kost. 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.