dinsdag 5 augustus 2014

The Body Shop Colour Crush Shine Lipsticks


Hou je van lipstick en lipgloss, dan heeft The Body Shop wat voor jou. TBS is met een Colour Crush Shine Lipsticks lijn gekomen. Lipsticks die de looks hebben van een lipstick, maar op de lippen meer als een lipgloss er uit ziet. Er zijn totaal 10 kleuren in de collectie en ik heb een oranje en roze tint om vandaag aan jullie te laten zien. De verpakking is iets anders dan de Colour Crush Collectie. Hij is helemaal zilverkleurig met een doorzichtig dopje. Hierdoor kun je de kleur wel een beetje zien, maar ik vond het bij de colour crush duidelijker. 

De kleuren variëren van lichte nude tot felle roze en veel er tussen in. Alle tinten zijn was transparanter dan de Colour Crush collectie en zijn dus lekker glanzend en niet te opvallend.


Zoals jullie kunnen zien zijn het zacht semi transparante kleuren met een mooie glans. Het zijn mooie kleuren lipstick voor overdag als je niet te heftig wilt. 


18 Sunset Romance is een erg mooie peach oranje kleur. Lekker zomers , niet te opvallend maar toch zie je goed dat je wat op de lippen zit. Echt mijn favorieten van de twee.


14 Magenta Be is een zacht roze kleur die ik persoonlijk een beetje standaard vind , maar zeker nog wel mooi! Hij is rustig en niet te opvallend.

Ik moet zeggen dat ik persoonlijk meer van de felle dekkende lipsticks houd , maar deze zijn voor zo nu en dan wel erg mooi. Zeker als je het een beetje rustig wilt houden. De lipsticks blijven niet heel lang zitten , maar zijn makkelijk bij te werken. 

De lipsticks zijn verkrijgbaar bij The Body Shop of in hun webshop voor €12,- per stuk.

Q: Ga jij voor felle dekkende kleuren of voor een meer transparante shine kleur? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.