maandag 1 september 2014

DailySilSil 2014 - week 34


Hallo Ladies, Wat heb ik een onwijs leuke week gehad. Echt waar als ik de foto's maak wordt ik helemaal happy! Ik heb ook het gevoel dat sommige dingen al langer dan een week geleden is , gewoonweg omdat er zoveel gebeurd is afgelopen week!
Afgelopen maandag is gewoon weg bij mij. Ik heb gewoonweg geen foto's gemaakt die dag. De dinsdag begon heerlijk. Overal in Nederland was het regenachtig en druilerig, in Groningen was het bijna de hele dag strak blauw! 

Afgelopen dinsdag had ik wat persoonlijke zaken waar ik nu nog niet meer over kan vertellen, maar als het goed is eind september wel. Laat ik het zo zeggen , Ik heb die dag erg goed nieuws te horen gekregen!


 Dit vond ik in een mandje bij het Kruidvat. Ze verkopen gewoon alweer pepernoten. Echt vroeg, want de zomervakantie is net afgelopen!


Ook spotte ik bij het Kruidvat in Paddepoel de nieuwe Essence collectie. Erg veel leuke dingen hebben ze gekregen en er komen zeker wat reviews aan!


Omdat ik wat te vieren had, had ik hier wel erg veel zin in! Dus lekker Guacamole met tomaat , kaas en tortilla! Love it. 


Ok ik was helemaal happy die dinsdag, dus er moest gewoon nog een happy foto bij van het mooie weer. 


Het nagellak-seizoen komt er weer aan en je merkt dat heel veel merken met nieuwe najaarskleuren/collecties komen. Afgelopen week zijn bijna al mijn nagels afgeknapt en gescheurd, dus even sparen en dan kan ik volgende week weer aan het swatchen!


Kneipp komt met heerlijke Sugar Body Scrubs. Ik ga hier nog over schrijven, maar vind ze echt al erg lekker!


Donderdag was het weer een dagje buiten de deur. In de trein had ik natuurlijk weer mijn ipad mee om te werken. Helaas deed mijn toetsenbord van de Action ineens heel gek. De bovenste rij letters deed het ineens niet meer of ineens als ik 1x een letter intypte kreeg ik er 5 in beeld. Ik ben ermee terug gegaan en ik heb een nieuwe gekregen. Hopen dat deze het beter en langer doet.  


Ik wilde ook graag even voor Noah (en een beetje voor mezelf natuurlijk) kijken bij de Primark. Helaas niet een groot succes. Voor Noah had ik 1 truitje en sokken. Voor mezelf een tasje , een paar simpele ballerina's en een portemonnee. 


Daarna door naar Amsterdam voor het OMGel event van Sally Hansen. Ze komen vanaf oktober met een leuke nieuwe nagellak lijn. Hier gaan jullie zeker meer over lezen!


Winny kwam op mij af en vertelde dat ze al lange tijd grote fan van Sillysilsil is. Altijd leuk om dat te horen en op de foto te gaan. 


Ik hou van dit soort foto's. Altijd gezellig , altijd fun en de probs zijn ook altijd erg leuk!


Ik heb toch altijd een zwak voor pastel tinten. Dit zijn 7 kleuren van de 47 die gaan komen.

 

Ik heb al vaker een event in de Rembrandttoren gehad op de 32e verdieping. Het blijft indrukwekkend. Het is een prachtige locatie!


Daarna terug naar huis. Ik twijfelde eerst, maar ben toch die avond nog de stad in gegaan. Het was afgelopen donderdag Bommen Berend ( Gronings ontzet) en dat betekent gezelligheid in de stad en vuurwerk natuurlijk!


Het lukt me niet de filmpjes die ik maakte van het vuurwerk te uploaden. Als dat nog lukt zien jullie dat nog. Na het vuurwerk liepen de duizenden mensen weer weg. Wel grappig om te zien dat de wegen die normaal gesproken best druk zijn, nu helemaal afgesloten zijn en vol met mensen staat. 


Het was weer gezellig om even met Ramona en Vera 


En weer bij de Action.  Mijn broertje moest even heen en ik moest die toetsenbord ruilen!


's Middags werd het lekker weer en ben ik met Noah nog even naar de speeltuin gegaan. Hij vind het altijd zo leuk om lekker even te spelen. Vooral de kabelbaan is favoriet!


Noah en ik wilden wel erg graag een feest ontbijtje en Noah had wel zin om 'uiteten' te gaan. Dus gingen we een ontbijtje bij Hema halen. Echt wel een aanrader. Wij betaalden voor dit alles €3,50. Geen geld voor een goed vullend lekker ontbijt. Noah heeft zelfs bijna alles opgegeten. 


Na een drukke ochtend is Noah even lekker op de bank geploft en kijkt hij een kinderliedjes medley op YouTube. 


Nieuwe leuke najaars lakjes van Essie. De lakken liggen vanaf half september in de winkel .


Ben echt onder de indruk van de Essence liquid ink matt eyeliner. Nog nooit zo snel en makkelijk eyeliner goed aangebracht! Hier komt deze week nog een review over online. 


Zaterdag ben ik met Noah naar de Noorderzon geweest. Hij wilde lekker even klimmen en klauteren in de speeltuin. 

Noah vind het heerlijk om zijn berenpak aan te hebben, ook in het openbaar. Maar je merkt dat mensen er (positief) over praten, en dan wordt hij ineens verlegen en wordt hij er onzeker door. Zo jammer, want mensen vinden het echt leuk, maar hij is gewoon wat verlegen in het begin. 


Kibbeling eten, ijsje eten! Noah vond het super op Noorderzon. 


Vorige week had ik een heerlijke wafel tijdens Noorderzon en dat bracht mij op het idee om dit zelf thuis te maken.  Dus kochten we wafels , aardbeien en slagroom. Thuis had ik nog chocoladepasta , dus maakten we ons eigen toetje. En echt heerlijk was het! Nog beter dan de gekochte op Noorderzon.


Zondag was een chill dag met spelletjes spelen, loomen , filmpjes kijken en meer.


Koop de meest goedkope Margarita pizza (dus met nauwelijks er iets op) , die van mij is van de Jumbo voor ong. €0,70 , stop er een berg broccoli op en doe er een beetje geraspte kaas over en Noah en ik zijn helemaal tevreden! Het is en lekker en kind krijgt ook nog lading groente binnen!

Dat was het weer voor deze week!


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.