maandag 8 september 2014

DailySilSil 2014 - Week 36


Afgelopen week heb ik weer een leuke volle week gehad. Zowel voor de schermen als achter de schermen. Ik ben een dag naar Amsterdam geweest en heb veel thuis gewerkt. Daarnaast zijn Noah en ik vooral lekker in huis bezig geweest. Ik heb al mijn eigen ster op de walk of fame. Hoe cool is dat! 


Afgelopen week begon bij mij pas echt op dinsdag. Dinsdag had ik weer een dagje Amsterdam voor de boeg. Dit keer had Max Factor haar 100jarig bestaan te vieren. Dit werd volledig in stijl gedaan met o.a. popcorn en alles in de Movie style. 


Het event werd in tuschinski Amsterdam gehouden en daar is alles zo mooi in stijl. Het event paste er echt perfect. Ik ben al vaker bij tuschinski geweest, maar nog nooit was ik in het V.I.P. gedeelte geweest. 


Dit zijn de producten die dit najaar er aan komen. Een nieuwe foundation, een primer , nieuwe shimmer oogschaduwcrèmes en een mascara. Het ziet er veelbelovend uit en je gaat er zeker meer over zien!


Een paar maand geleden zag ik al dat Hema sushi had gekregen. Ik had het nog niet geprobeerd, maar was wel erg benieuwd. Dus na het event kocht ik een sushi setje op het station. Echt een aanrader! Wel een paar tips: 1. Pak een bakje waar de houdbaarheidsdatum nog een aantal dagen duurt, deze liggen er dus nog maar het korst in en zijn het verst. 2. Pak een bakje een beetje onder en achter uit de koeling. De bakjes die vooraan liggen zijn minder koel omdat de warmte van buiten de koeling er het eerste bij komt. 3. Koop je sushi uit de koeling, wacht dan minimaal 40-50 min. met eten. Laat de sushi op kamertemperatuur komen. Zo wordt de Sushi zacht en is het niet meer hard, koud en als je een tijdje wacht proeft het echt 10x beter!


Ik bestel eigenlijk nooit kleding online, want dit gaat met mijn figuur toch altijd fout. Dit keer bestelde ik wel bij Forever21. Vorige jaar in Antwerpen kocht ik daar een paar leggings en deze waren nu echt af en aan vervanging toe. Dus bestelde ik totaal 6 leggings (4 zwarte , 1 bordeaux , 1 olijfgroene) en twee kettinkjes. De leggings waren exact hetzelfde als die ik in de winkel kocht, dus wist ik dat deze goed zouden zijn. 


Noah staat echt zo vaak voor de spiegel naar zichzelf te kijken en gekke bekken te trekken. Herkennen andere moeders dit ook? Ik twijfelde tussen een stoomreiniger en een swiffer met water reservoir. Uiteindelijk heb ik tocht voor de swiffer gekozen. De grootste reden waarom ik voor deze koos is omdat ik heel veel hoorde dat een stoomreiniger je vloer best vochtig maakt en het parket kan kromtrekken. Dat is dus wat ik niet moet hebben. Tot nu toe ben ik super tevreden met de swiffer. 


Een heerlijke ciabatta met gerookte zalm, soms heb je daar gewoon zin in! 


Mijn broertje had ineens zin in muffins, dus ging hij om 22.30 nog aan het bakken. De muffins zijn heerlijk geworden :D 


Ik wil Noah meer laten doen in het huis, kleine dingen. Noah wilde wel graag koken, dus gingen we samen Macaroni met boterhamworst/ham en kaas maken. Noah heeft bijna alles gedaan en ik heb alleen de 'gevaarlijke' dingen gedaan zoals pasta afgieten e.d.. Hij heeft echt mega veel gegeten die dag. 


Ik kreeg deze Guess geur binnen en ben echt al fan. Wat een heerlijke geur. Hij ligt pas over een maand in de winkel, maar als hij verkrijgbaar is moet je hem echt even gaan ruiken. 


Op zaterdag kom ik een keer heerlijk uitslapen. Nou nee hoor, 8 uur was ik als wakker. Dus dan maar op tijd richting de winkels. 


Eerste stop was de Action. Ik moest handzeep en tandpasta hebben en wilde even naar de kleurboeken voor volwassenen kijken. 


Ik zag deze sheetmaskers van Olaz bij de Action. Ik heb ze niet meegenomen omdat ik echt nog 164 maskers thuis heb liggen, maar het zag er wel veelbelovend uit. 


Ook even langs de Jumbo. Ik kreeg bij de kassa een appel mee, erg attent van Jumbo!


Ook nog een paar kleine boodschapjes bij de Lidl doen en dan tijd om naar huis te gaan. 


Ik probeerde het kleurboek en de potloden die ik er bij kocht. Nou de potloden zijn echt bagger. Er komt zo weinig kleur vanaf. Ik zat nog te twijfelen tussen deze doos en een bruynzeel zet. Nou die had ik echt mee moeten nemen. Had mij misschien €0,80 meer gekost, maar had ik wel meer kwaliteit gehad.


Matte nagellak is weer helemaal hip aan het worden en Rimmel heeft een aantal hele leuke kleuren op de markt gebracht. Hier lees je het hele artikel


Ik heb zaterdag mijn kledingkast even weer helemaal netjes gemaakt en heb een shopper met kleding er uit gehaald en ga ik weg doen. Daarna ben ik de hele middag bezig geweest met de website en heb ik een beetje relaxt aan gedaan!Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.