maandag 15 september 2014

DailySilSil 2014 - week 37


Goedemorgen lieve lezers, vandaag heb ik weer een dailysilsil voor jullie. Veel thuis gewerkt en een paar dagen relaxt aan gedaan. Afgelopen weekend had ik ook de hondjes te logeren en brak ik mijn teen.  Genoeg te zien dus :D De dailysilsil begint deze week op zondag. Gewoon door mijn domme fout ben ik die dag bij de vorige dailysilsil vergeten. Mijn zondag begon erg rustig met niet te veel doen. Zo ging ik een beetje in huis bezig en deed ik de was. 


Ook ben ik weer aan het swatchen gegaan. Er zijn zoveel lakken binnengekomen de afgelopen tijd. Ik probeer het een beetje geleidelijk aan online te zetten, zodat jullie niet ineens 3 dagen achter elkaar alleen maar nagellak krijgen. 


In de middag lunchte ik met een Turkse pizza. Een turkse pizza heeft zelf niet veel dus je moet hem echt nog beleggen. Ik deed er gebakken kipstukjes, tomaat , maïs , geraspte kaas en tzatziki. Als je een pizza fan bent, kun je dit zeker een keer proberen want een turkse pizza heeft veel smaak en bevat veel minder calorieën dan een gemiddelde Margarita pizza. Pas alleen op wat voor beleg je er op doet, want dat moet je iets gezonder houden. 


Lara tagte mij op Instagram en vroeg wat ik op dat moment aan het doen was. Nou op het moment dat ze het aan mij vroeg was ik foto's aan het bewerken van de Essie Dress to Kilt collectie. 


Jeps did deed ik afgelopen week ook.... En jaar haar driemaal is scheepsrecht!  Dit is nu al de derde keer dat ik mijn teen gebroken heb. Ach het doet gelukkig minder pijn dan een zware kneuzing. 


Jep , maandag was het alweer zo ver. Emmely en ik waren weer gezellig aan het lunchen. Man man man... Wat blijft Sumo toch lekker! en zeker voor de lunch van €14,95 is het prima te doen. 


Aangezien het de derde keer is dat ik hem gebroken weet ik zo langzamerhand wel wat er moet gebeuren.  De eerste keer gebeurde jaren geleden (in de Ikea. Ik gleed uit en viel letterlijk tussen de gordijnen.) In het ziekenhuis konden ze na foto's maken niet veel doen en het enige wat helpt is spalken met tape. Dus gewoon twee tenen tegen elkaar maken voor stevigheid. Toen ik een paar jaar geleden nog een keer mijn teen brak belde ik de huisarts en vertelde ik over het voorval. Ook vertelde ik over het ziekenhuis bezoek van jaren daarvoor. Ik moest even langs komen en de arts deed weer hetzelfde, gewoon intapen en gaan met die banaan. Nou nu hoefde ik niet eens langs te komen. Ma wat vragen was het wel weer duidelijk. mevrouw heeft haar teen weer gebroken en weet nog precies hoe alles moet, dus een bezoekje huisarts was niet nodig. 

Voor de mensen die zich het afvragen. Ik heb er weinig last van. Een gebroken teen doet minder pijn dan een kneuzing. Af en toe voelt het wat doof of loopt het een beetje raar, maar dat is het dan ook wel. Gelukkig maar! 


Ik had dit nog nooit gehad, maar Whatsapp kreeg een update ineens zo. Schrok even, maar niks is weg en alles doet het perfect!


Ik wilde dinsdag na een lange dag werken even langs de winkel. Ik woon precies tussen twee grotere winkels in, dus koos voor Vinkhuizen. Slechte keuze, want stond zo ineens 10 minuten voor de Pleiadenbrug. Hij stond half open en stond vast. Uiteindelijk ben ik omgekeerd en naar de andere wijk gefietst, want wilde toch voor 20.00 thuis zijn. Ach beetje extra beweging is wel goed na een lange dag werken!


Al maanden geen chinees meer besteld en daar hadden we nu wel weer eens zin in. Dus bestelde ik een maandmenu. Jeetje wat is het toch ook altijd veel. Ze zeggen dat het voor 2 personen is, nou ik schat altijd meer voor 4 personen!


Weer eens een leuk kleurtje op de nagels. Deze L'oreal Infallible Nail in 002 Gris éternal vind ik wel erg fijn.  Ook een mooi degelijk kleurtje die bij heel veel past. 


Rimmel is met deze leuke lipbalsems gekomen. Ze hebben qua uiterlijk wat weg van de babylips van Maybelline. Als pers krijg je regelmatig een leuke kleinigheid erbij. Zo kreeg ik een mooie compacte Rimmel paraplu erbij.  Ik ben echt een sucker voor dit soort kleine dingen er bij,maar I love it!Ik kreeg deze nieuwe face epilator + brush. Ik ben hier echt onwijs benieuwd naar! Helaas deed die van mij het niet. Dus wordt deze weer opgehaald en krijg ik een nieuwe. Wat een service! Daarna ga ik hem volledig testen. 


Kortgeleden was ik op het Sally Hansen Event waar de Miracle Gel nagellakken werden geïntroduceerd. Ik ben nu al enthousiast en zeker nadat ik deze mooie kleuren ook ontvangen heb. Ze liggen vanaf oktober in de winkel maar hoorde op instagram dat het her en der al in de winkels ligt.


Maybelline is ook net met mooie producten gekomen. Ben helemaal weg van de Intense velvet lip pencils (Klik hier voor het review)


Mijn ouders zijn een weekendje weg en daarom logeren deze drie boefjes bij ons. Erg gezellig natuurlijk.


Mijn ouders honden zijn natuurlijk niet gewend dat ze hier alleen slapen dus de eerste nacht was echt een ramp. 1 bleef maar piepen en blaffen en daarom ben ik er die nacht 3x uit geweest. Nou het is net of ik weer een pas geboren baby had :S..


Ik kom echt never nooit bij de cafetaria. Als wij eens een keer patat eten, dan is het uit de acti-fry. Noah wilde wel weer eens naar de cafetaria patatje eten en ik kwam er achter dat bij het winkelcentrum bij ons in de buurt elke zaterdag een puntzak patat voor €1 is. Dus samen genoten van een raspatat oorlog.


Noah gooit regelmatig zijn beker om. Ik weet niet hoe hij het heeft , maar per week gebeurt het zeker 2x . Hij is dan met andere dingen bezig en plop daar ligt zijn drinken weer om. Dus deze Mason Jars van de Xenos gekocht en hopen dat het wat minder over de tafel heen vliegt.


Zaterdag ochtend boodschapjes met Noah doen en in de middag gezellig in huis samen. Beetje spelen, filmpje kijken , samen tekenen en burito's eten :D 


Op zondag middag zijn mijn vriendinnengroepje (de vriendinnen die allemaal kids hebben) en ik naar MonkeyTown gegaan. Zes happy kids en veel plezier!


Zondag was het een beetje left over dag. En eerlijk, we vonden het heerlijk en gaan het zeker vaker maken!

Dat was het weer voor deze week. 

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt je het meeste aan? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.