maandag 22 september 2014

DailySilSil 2014 - Week 38


Afgelopen week heb ik een leuke en drukke werkweek gehad. Leuke dingen met Noah gedaan, veel voor de website gedaan en lekkere dingen gegeten. Kijk mee naar mijn afgelopen week met best wat foto's Afgelopen week kreeg ik een aantal van de Miracle Gel kleuren binnen. Wat een mooie tinten zitten er tussen. Ik heb ze nu voor jullie geswatched, dus hopelijk komen ze snel online! Hier draag ik All Chalked Up!


Het Happy gevoel dat je krijgt als je avocado perfect is. Ik heb natuurlijk wat truckjes, zoals het steeltje er af halen en kijken of hij nog mooi groen is. Maar soms koop ik avocado's een paar dagen eerder en moet ik dus een beetje gokken of hij niet de zacht is en goed aanvoelt. Maar hij was perfect!


De hondjes bleven iets langer dan de planning was. Niet erg, want het is altijd gezellig met ze. Hier de laatste wandeling!  Moeilijk hoor drie honden tegelijkertijd op de foto te krijgen, want ze lopen van links naar rechts en door elkaar heen!


Na 00.00 sta ik nog was te vouwen... Normaal zou ik er al in hebben gelegen, maar de nonties worden nu zo opgehaald door mijn vader... Daarna snel mijn nest in, want Noah moet morgen ook weer gewoon naar school.


Er wordt altijd veel geregeld in de wijk en zo hebben ze puppyvoetbal voor de kids van 4 t/m 6 jaar. Noah wilde dit erg graag en zo krijgt hij ook een beetje het gevoel van sporten met anderen. 


Hij had het erg naar zijn zin en wil de volgende keer direct weer heen!

 

Aussie komt de laatste tijd met veel leuke nieuwtjes. Zo krijgen ze haar mousse en haarlak . Dus aussie is niet alleen meer voor tijdens het douchen, maar ook voor erna. En nadat ik jullie de droogshampoos liet zien, komen ze nu ook met mini droogshampoo. Erg handig om mee te nemen in je tas als je onderweg bent. 


Ik zag ineens bij de Action deze leuke rendieren liggen. Het zijn kaarsen en vond ze erg gaaf. Vorig jaar hadden ze soortgelijke kaarsen en die waren op het moment dat de kerstspullen in huis kunnen allemaal uitverkocht. Dus daarom heb ik ze maar direct meegenomen. 


Essence is dit jaar weer de sponsor van de MTV EMA awards en komt daarom met een Limited Edition! Je kunt hier de producten in mini review zien. 


Donderdag had ik een paar uurtjes vrij en ben ik even naar het centrum gegaan. Bij Westerhaven kwam ik bij het Kruidvat deze prachtige schappen van Essence en Catrice tegen. Ze waren allemaal goed gevuld. Ook zag ik dat Max Factor ook een groot schap heeft. Heerlijk beauty shoppen toch? Ik heb er wel 10 minuten gestaan om alles een beetje globaal te bekijken. 


Ook kwam ik er achter dat Sabon gaat sluiten. Nu hoorde ik van Tim dat ze wel gewoon blijven in Nederland, maar niet meer in de V&D zullen vestigen.
  

Dit zijn de dingen die ik meenam van Essence en Catrice. Het review over de Catrice Absolute Matt palette kun je hier al lezen.  


Ik kwam er achter dat het pizza week was bij Domino's en nu was de deal voor 16.00 €2,99 en na 16.00 €3,99 bij afhalen. Mijn broertje had college gehad en fiets toch langs Domino's , dus bestelde ik voor ons pizza's en haalde hij ze natijd op. 

Leuk om te zien dat je het kan volgen met een tracker. Zo zie je precies hoe ver je pizza is en of hij al klaar is. Ik had een pizza met creme fraise in plaats van tomatensaus, kip , shoarma , rode ui , geitenkaas en kaas. Heerlijk was hij. 


Noah vond zijn pizza ook heerlijk en heeft meer dan de helft er van opgegeten, en dat is voor hem best veel!


Donderdag was ook mijn vader jarig en omdat ik moest werken belde ik wel even met hem om hem te feliciteren! Pap je bent de beste!


Vrijdag had ik helemaal een drukke dag en was ik ook aardig moe natijd!


Vrijdag waren mijn ouders 27 jaar getrouwd. Ik vind deze foto's zo leuk om te zien! Zien ze er niet prachtig uit!


Aangezien ik het weekend en daarna even van huis ben moest er na mijn werk nog best wat in huis gedaan worden. Zo heb ik de was gedaan, stof gezogen , gedweild en alles even weer aan kant gemaakt. Kom ik tenminste in een fris huis straks thuis. 


Zwitsal komt met een leuk nieuw iets. Binnenkort kun je via hun website je eigen logo maken voor op een Zwitsal product. Ik ontving er een met mijn naam! Erg leuk ook als kraamcadeautje. 


Vrijdag avond laat reden mijn broertje en ik richting mijn ouders omdat het weekend mijn broertje en vader clubkampioenschappen van Golf hebben en omdat mijn ouders natuurlijk jarig waren!


Heerlijke pasta salade gemaakt door mijn moeder. En ja, mijn moeder was afgelopen zaterdag jarig. Elk jaar drie dagen feest :D Mam love you! Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.