maandag 29 september 2014

DailySilSil 2014 - week 39


Mijn week was vol, wisselvallig en vol leuke dingen. Zo ben ik naar Oberhausen geweest, heb ik een spa dag bij Thermen Holiday gehad, zijn we naar Velthuis kliniek geweest en zijn we naar Utrecht geweest, oh en heb ik een paar leuke verjaardagen gehad. Drukke en leuke week dus!Vorige week begon erg goed. Op zondag werd mijn broertje weer clubkampioen met golfen. Trots op hem! 


Maandag gingen we op tijd weg om richting Oberhausen te gaan. We hadden de nieuwe TomTom van mijn vader gekregen,  maar die pakte telkens geen signaal. Toen we er achter kwamen dat de oude ook nog in de auto lag, hebben we die gepakt. Maar ook die kreeg heel lang geen signaal. Nou wist mijn moeder voor 90% de weg en was het eigenlijk alleen nodig om Oberhausen in te komen. Pas na 20 min sprong de oude als eerst op signaal. Wat een gedoe zeg!


Als eerst gingen we naar de Ulla Popken outlet. Eerlijk, ik ben er nu twee keer geweest en het valt me altijd een beetje tegen. Veel in dezelfde maat (als je maat 42 hebt moet je nu heen gaan, want de rekken hingen er vol mee) en outlet prijzen kon ik het niet echt noemen. Toch nam ik een jasje voor de herfst mee en een trui voor de winter. 


Bij de DM kwam ik deze Maybelline Color Elixir tegen. Ik heb ze nog niet in Nederland gezien, maar ik ben er wel erg benieuwd naar!


Dinsdag hadden we een heerlijke verwendag bij Thermen Holiday! Mijn moeder en ik hebben echt genoten! Heerlijke massage's , behandelingen en sauna's! Binnenkort lezen jullie hier meer over! Ik zou hier erg graag nog een keer met een vriendin heen gaan, want het was echt een dag genieten!


Heerlijk tussendoor een kop warme chocolade melk met een gebakje, een lunch en een diner! Alles was tot de puntjes goed geregeld!


Woensdag gingen we naar Velp naar de Velthuis kliniek. Er werd mij gevraagd of ik een behandeling wilde ondergaan, maar aangezien ik zelf peelings geef en nog niet de leeftijd heb dat ik injectables zou nemen, vroeg ik mijn moeder of ze wilde. Mijn moeder heeft een behandeling genomen en over een aantal weken komt het artikel hierover online. Het heeft een paar weken nodig om het eindresultaat te zien. 


Laatste dag ontbijt in het hotel! We verbleven 3 nachten in een Hotel in Ede. Helaas viel de hotelkamer wat tegen, maar we maakten er het beste van!


Donderdag zijn mijn moeder en ik naar Utrecht gegaan. We wilden een gezellige middag, gewoon lekker door de staatjes en langs de grachten lopen! Heerlijk!


Utrecht blijft een leuke stad!


Mijn moeder en ik gingen lunchen bij een super leuk tentje in Utrecht in de Mariastraat genaamd "Het Zuiden". We hebben er heerlijk gegeten, echt een aanrader als je in Utrecht bent!


Toen we terug naar de auto gingen hadden we op het parkeerdek een prachtige uitzicht van de lucht. 


Met mijn boefje samen koken! 


De schuimgebakjes van de Hema zijn echt de lekkerste! Heel soms haal ik er 1 voor mezelf, nu samen met mijn moeder. 


Zaterdag vierden mijn ouders hun verjaardag en gingen we in de avond lekker gourmetten! Het was een geslaagde avond!


Zondag hadden Noah en ik nog een verjaardag. Emanuel is 2 jaar geworden en daarom vierden we het gezellig in Stadspark, want het weer was fantastisch. De kids hebben leuk in de speeltuin gespeeld en zijn naar de kinderboerderij geweest! Hier op de foto missen nog een paar, maar die kwamen wat later. 


Noah vind pony rijden altijd erg leuk, en ook vandaag vond hij het weer helemaal top!


Na de gezellige middag zijn Danila en ik samen met onze boefjes uit eten geweest bij Napoli. Het is altijd zo leuk om te zien hoe Noah en Emanuel samen zijn. Het zijn net broertjes. 

Mijn week was weer helemaal top! 

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.