dinsdag 2 september 2014

Daisy Dream - Marc JacobsIk ben al jaren grote Daisy fan en draag deze geur veel in de zomer. Ik vind de een nog lekkerder dan de ander en ondertussen heb ik wel een kleine Daisy verzameling. Afgelopen voorjaar was ik bij de perslancering van Marc Jacobs nieuwste dreamgirl, Daisy Dream. De dagdromer van het stel.


Daisy Dream is geïnspireerd op de grenzeloze energie van daisies ( madeliefjes ) en de hemels blauwe lucht. Dagdromen is het perfecte woord wat bij deze geur past. De flacon is echt prachtig. Hij is speels, jong en een sieraad om op je kast neer te zetten.

De fles is elegant en heeft mooie rondingen. De fles zelf is doorzichtig en het parfum in het flesje heeft een hemels lichtblauwe kleur. Om de bovenkant van de fles zit een kant-achtig daisy patroon die de flacon erg elegant maakt. Daarboven komt nog eens de opvallende zilveren met gouden dop versierd met Daisies.


Top : Bramen , Grapefruit en Peer
Hart : Jasmijn , Lychee en Blauwe regen
Basis : Witte houtsoorten , muskus en kokosnootwater.

De geur is heerlijk bloemig en fruitig tegelijkertijd. Je herkent hem direct als Daisy geur, maar de extra geurnoten maken het voor mij heel speciaal. Hij is rijk en vrouwelijk en blijft lang op de huid. Het is echt mijn favoriet van alle Daisy geuren.Daisy Dream Eau de Toilette:
30ml. €49,94
50ml. €66,61
100ml. €91,06

Daisy Dream Luminous Body Lotion
150ml. €33,89

Daisy Dream Shower Gel
150ml. €36,11

De geur is vanaf nu verkrijgbaar bij luxe parfumerieën en warenhuizen .

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.