vrijdag 19 september 2014

Dove Advanced Hair Series


Ieder haar heeft andere wensen. Kijk naar mijn haar: het is dik en lang , hierdoor kan het wat dof, futloos en snel vet worden. anderen hebben juist het probleem dat het wat meer volume en body mag hebben. Zo merk je dat ieder een andere wens heeft. Daarom komt Dove nu met de Advanced Hair Series haarverzorging speciaal voor elk type haar.

Totaal zijn er drie lijnen met elk drie producten. In elke lijn zit sowieso een shampoo en conditioner, en daarnaast een extra product. De lijnen waar dove mee is gekomen zijn:
• Oxygen & Hydration , voor fijn , futloos en slap haar dat volume mist.
• Pure Care Sublime Oil , voor dof en droog haar die extra voeding nodig heeft.
• Youthful Vitality , herstelt droog en ouder wordend haar en maakt het sterker.


 

Oxygen & Hydration
Deze lijn bevat zuurstofhoudende en hydraterende ingrediënten die voornamelijk het vochtgehalte herstellen. Hij helpt dus voornamelijk voor futloos en slap haar. Het geeft wat meer body en volume. De shampoo en conditioner voelen fijn aan en maken het haar zacht en glanzend. Ik heb beter gezien, maar in deze prijsklasse doet hij goed zijn werk.

Ook zit er een Soufflé masker bij die je 1x per week gebruikt. Deze verzorgt het nog eens extra en maakt het haar erg zacht en glazend.
Shampoo €5,99 , Conditioner €5,99 en soufflé masker €7,99


 

Pure Care Sublime Oil 
Een lijn die je haar tot 5x zachter moet maken. Deze lijn geeft echt extra voeding op basis van oliebasis. Normaal denk je aan olie direct aan slap , plakkerig en snel vet wordend haar, maar met deze collectie krijg je alleen de verzorging en niet de nadelen.

De formule is samengesteld van de eerste persing van Macadamia- , kokosnoot- , en amandelolie. Tijdens de eerste persing zitten de waardevolle voedingsstoffen er nog in. Een voorbeeldje zijn de vele antioxidanten.

Ik moet zeggen dat ik de shampoo en conditioner erg prettig vind voelen! Daarnaast is er een Nourishing Treatment African Macademia Oil. Deze olie kun je op meerdere manieren gebruiken. Zowel vooraf als Treatment , of natijd als extra voedende basis en bescherming tegen de hitte van de föhn. Ook kun je een pompje toevoegen aan een conditioner of shampoo om net wat extra te geven.
Shampoo €5,99 , Conditioner €5,99 en Nourishing Treatment African Macademia Oil €9,99


 


Youthful Vitality
Je haartype veranderd naarmate je ouder wordt. Vaak wordt het droger en brozer. Hiervoor heeft Dove de Youthful Vitality lijn in het leven geroepen. Deze lijn zorgt voor sterker en soepel vallend haar. Dit komt door de combinatie van Keratine , Elastine en Collageen.

De shampoo en conditioner zijn prima in gebruik en eigenlijk prima geschikt voor meiden die nog geen 'ouder'  haar hebben. Daarnaast is er en Hair BB-Cream toegevoegd aan deze lijn. Ik heb nog niet eerder een BB cream voor het haar gehad, dus hier was ik erg benieuwd naar. Hij geeft het haar extra bescherming en is vergelijkbaar met een crèmespoeling die je niet uitspoelt. Hij geeft een beschermend laagje om je haar. Hij kan gebruikt worden over het gehele haar, alleen is het af te raden om hem te gebruiken bij je haar-aanzet.
Shampoo €5,99 , Conditioner €5,99 en de Hair BB cream €6,99


De producten liggen vanaf nu bij de drogisterij in de winkel.

Q: Voor welke lijn zou jij gaan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.