vrijdag 12 september 2014

Essie Dress To Kilt - Autumn confidential


Ik hou van de overgang van zomer naar herfst. Dan heb ik het niet over het weer , maar over de kleuren die in collecties veranderen. Begrijp me niet verkeerd, want ik hou ook van de felle, vrolijke en pastel kleuren, maar als je dat een tijdje hebt gehad begin ik alweer te verlangen naar de wat intensere en donkerdere kleuren. Essie komt vanaf half september (nu dus ongeveer) met een nieuwe collectie genaamd  Dress To Kilt - Autumn confidential. Zes mooie kleuren die de overgang van zomer- naar herfstkleuren mooi laat overlopen. De collectie is ge├»nspireerd door een avontuurlijk leven. Altijd perfect gekleed.  Gefascineerd door spionage en de sensatie van de jacht. Het herfstpalet bestaat uit rijke, chique tinten die intrigeren en het mysterieuze kantje in jezelf naar boven halen. 

De collectie bestaat uit een aantal donkere tinten die het ook weer niet te donker maken. Daarnaast heeft de collectie ook een mooie dieprode tint en een lichte grijstint die ook er perfect bij past. 


Take It Outside 
Deze taupe/grijze tint is een mooie lak die perfect bij het najaar past, maar niet te donker wilt gaan. 


Fall in Line
Dit is voor mij echt een prachtig , typisch herfst kleurtje. Essie omschrijft het als een Jadegroene lak, maar toch zit er ook erg veel grijs in! Ik vind hem erg mooi!


The Perfect Cover Up 
Deze donkergrijze kleur spreekt mij best aan! Ik hou en zo nu en dan van een donkere kleur op de nagels, maar ben niet echt van het zwart. Deze donkergrijze met een beetje groene zweem erdoor spreekt mij daarom wel aan.


Partner in Crime
Ik ben niet zo van de bruine nagellak, maar deze bruine chocolade tint vind ik toch wel erg leuk! 


Style Cartel
Ik vind deze krachtige Kobaltblauwe kleur erg leuk. Mooi ook als je het met kobaltblauwe sieraden combineert!


Dress To Kilt
Lekker pittige dieprode kleur die erg goed bij het najaar past! Hij is lekker klassiek van kleur en daarom perfect om in je stash te hebben!


Ik ben altijd enthousiast als het om Essie lakjes gaat! Ze lakken eigenlijk altijd perfect en drogen snel! Deze collectie heeft veel pigmentatie, want de donkere tinten zouden eigenlijk in 1 laagje prima kun werk kunnen doen. Ik heb overal gebruik gemaakt van twee laagjes! 

Essie blijft een van mijn favo nagellakmerken! 

Deze herfst collectie is vanaf half september verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van DA, Etos, Bol.com en Wehkamp.nl voor €9,99.

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.