zondag 14 september 2014

Hotspot : Sumo Sushi *Groningen*


Vandaag geen PersZondag , want mijn computer is al een paar dagen voor elkaar weg. Gelukkig kan ik nu alles, behalve makkelijk bij mijn mail komen, dus bij deze vandaag mijn favoriete lunch plek in Groningen. Sumo is tegenwoordig een groot all you can eat sushi concept in Nederland. Totdat het in Groningen kwam , was ik nog nooit bij Sumo geweest. Nou daar is snel verandering in gekomen en tegenwoordig kom ik zeker 1x per maand bij Sumo. Vandaag vertel ik over de sushi lunch die ze bij Sumo hebben, want dit is wat wij meestal doen als we naar Sumo gaan.Sumo is erg herkenbaar qua inrichting. Elke Sumo restaurant ziet er modern en oosters tegelijkertijd uit. Het leuke is als je in Amsterdam herken je het direct, maar in Groningen ook. Het leukste plekje in Groningen is dit tafeltje voor twee voor het raam. Je kunt zo perfect met zijn tweeën naar buiten kijken, kletsen, eten en bespreken wat anderen aan hebben en doen als je naar buiten kijkt. Want zeg nou zelf, wie houdt er niet van mensen kijken. 


Bij Sumo kun je dus terecht voor lunch en avondeten. Je hebt voor de lunch keuze uit twee mogelijkheden de 'gewone' lunck met sushi en daarnaast een groot gedeelte van de warme gerechten, en je hebt de 'sushi' lunch. Dit is dus alleen de sushi's met daarnaast een paar kleine salade's , soep en groenten. 

Wij gaan eigenlijk altijd voor de sushi Lunch, want grotendeels kiezen wij toch altijd voor de sushi's en eten we de warme gerechten meer 's avonds. 


Bij het All you van eat concept is het bij Sumo zo dat je 6 rondes hebt en elk 5 dingen mag uitzoeken op de kaart. Dit geldt ook voor de 'sushi' lunch, echter hebben wij nog nooit 6 rondes gered! 

Bij Sumo Groningen is het personeel eigenlijk altijd aardig en behulpzaam, de sushi is erg lekker en vers en als ik dit artikel aan het maken ben heb ik er nu alweer zin in! Want was de sushi lunch bij Sumo nog leuker maakt is dat het maar €14,95 per persoon kost. Meestal bestellen we een potje thee erbij , soms twee, en dan ben je nog geen €20 kwijt! En geloof me avond eten hoef je dan eigenlijk niet meer! Meestal neem ik in de avond dan nog een snack of iets kleins, maar met een bord eten hoef je dan niet meer aan te komen hoor. 


Tja wat kan ik zeggen. De sushi is altijd goed bij Sumo. Het enige wat ik erg jammer vind is dat ze volgens mij bij alle filialen van Sumo al de nieuwe kaart hebben , behalve in Groningen. En ik wil wel eens de nieuwe dingen proberen. 

Ik krijg helaas niet de menu kaart hier op de site, maar neem zeker een kijkje. (KLIK HIER)

Sushi Lunch 12.00 tot 16.00 € 14,50 p.p. maandag-zondag
Lunch 12:00 tot 17:00 € 18,50 p.p. maandag-zondag
Diner 17:00 tot 22:00 € 21,50 p.p. zondag-woensdag
Diner 17:00 tot 22:30 € 24,50 p.p. donderdag-zaterdag
Diner 17:00 tot 22:00 € 24,50 p.p. op feestdagen
(op feestdagen is de keuken open tot 22:30)
Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 12,50
Weet wel dat niet alle Sumo vestigingen de Sushi lunch hebben.
Sumo Groningen is op de Vismarkt midden in het Centrum. 

Q: Heb jij wel eens bij Sumo gegeten? Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.