vrijdag 5 september 2014

Kneipp Sugar body scrub & Douche Foams


Kneipp komt elke keer weer met heerlijke producten op de markt. Het hoeft er bij Kneipp nooit echt fancypantsy er uit te zien, als het maar een heerlijk gevoel geeft, het werkt en net te veel toegevoegde producten heeft. Persoonlijk vind ik Kneipp aandoen als een salonmerk. Rustig qua verpakking en het zou er niet misplaatst staan. Nu zijn ze laastst met een nieuwe sugar body scrub gekomen en 2 nieuwe varianten van de douche foams.Sugar Body Scrubs
Ik ben dol op bodyscrubs en gebruik ze ook regelmatig. Ik vind het vooral fijn als de suiker scrub ook nog eens een lekkere geur heeft. Kneipp komt met twee heerlijke variantie die ik persoonlijk echt top vind. De scrubs zijn op basis van suiker en olie. Hierdoor scrub je de huid en laat je gelijk een heerlijk zacht verzorgend laagje achter.

Er zijn twee verschillende varianten. De scrub met Amandelbloesem en de scrub met Vijgenmelk-arganolie.  De amandelbloesem variant geeft een heerlijke geur die lang op de huid blijft hangen. De amandelolie in deze scrub zorgt voor een voedend gevoel van de huid.

De vijgenmellk-arganolie is ook erg prettig qua geur en gevoel. De combinatie van arganolie en vijgenmek zorgt voor een heerlijk gevoel op de huid. Deze variant vind ik persoonlijk iets frisser , zoeter en hierdoor lichter.


Douche Foams
Toen Kneipp met haar eerste twee varianten van de douche foams kwam , was ik al verkocht. Ze roken heerlijk , waren flink foamy en voelden onwijs prettig aan op de huid. Dat is eigenlijk niet anders met deze twee nieuwe varianten. Kneipp is nu gekomen met Patchouli en Vijgenmelk arganolie. Allebei totaal anders qua geur, maar de substantie en gevoel is hetzelfde. Het is echt een luxe verwennerij onder de douche.

Patchouli heeft een wat kruidige en lichtzoete geur en past perfect als je even het luxegevoel in de douche wil ervaren.
Vijgenmelk - Arganolie heeft een wat meer zoet fruitige geur en ik merk dat deze door de arganolie net wat meer voedend en verzorgend aanvoelt.


Je moet bij deze scrub goed na spoelen met en douchekop, want de scrub kan een glad/vettig laagje achter laten. En we willen nu geen valpartijen in de douche.

De scrubs zijn vanaf nu te koop bij de drogist voor €8,99 voor 200 gram . De Foams zijn vanaf nu te
koop bij de drogist voor €6,99 voor 200ml. 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.