dinsdag 30 september 2014

Miss Sporty Crush on you Nail PolishIk ben nog steeds fan van de sand style lakjes. Gek genoeg draag ik ze niet vaak omdat ze vaak te opvallend zijn en ik de sand style lakjes mooier vind als ze subtiel zijn. Miss Sporty komt nu met twee roze varianten die ik helemaal leuk vind. Kijk mee naar de swathes van deze twee zuurstok kleurige lakjes. 


De Crush on you lakjes hebben een leuke 3D structuur , brengen gemakkelijk aan door de brede kwast en drogen erg snel. Perfect als jij je nagels snel wilt lakken en niet te veel tijd hebt. 


064 Rosy Galaxy 
Is een poederroze nagellak met mooie kleine glittertjes er in. De crush on you nagellak hebben een beetje een asfalt effect en zijn best grof, maar dat vind ik juist wel wat hebben. 


065 Pink Boom 
Dekt helaas niet helemaal naar wens, maar ik vind hem echt geweldig. Hij is lekker roze van kleur en heeft gouden glitters. Ik zou hier zelf een roze kleur onder doen, dan is hij echt perfect!Zoals ik al aangaf vind ik de Crush on You nagellak erg leuk! Ze zijn speels en staan erg leuk op de nagels. Ze zijn echt een leuke toevoeging aan je collectie en hebben ook nog een leuk klein prijsje. 

De Miss Sporty Crush on you Nail Polish lakjes zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Etos en DA voor €1,99 per stuk. 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.