donderdag 25 september 2014

Miss Sporty - Funtasy


Miss Sporty is met een aantal leuke nagellak collecties gekomen, waaronder deze leuke funny Funtasy lakjes. Een collectie die echt bij de feestdagen past, zeker door het holografische effect wat speels over komt. Het is een kleine collectie die bestaat uit vier verschillende tinten. De nagellak collectie wordt omschreven als Holografische nagellak. Helaas is dit niet het geval. De lakken zijn een beetje metallic en hebben daarin een kleine hoeveelheid holografische glitters. Zo legt Miss Sporty het ook uit, maar als ik holografisch hoor denk ik toch direct aan de hele nagels die veranderd van kleur. 

De nagellak zit in kleine potjes van 7ml. , dit vind ik altijd een leuk en gemakkelijk formaat om bijvoorbeeld mee te nemen. In het begin schrok ik een beetje van de lakken, want alle vier waren ze een soort van gaan scheiden en moest ik ze goed schudden voor gebruik. Ik denk dat je dit ook terug zult zien in de winkels. Verder heeft dit geen effect op het effect van de lakken en lakken ze nog steeds erg prettig. 

Op alle swatches draag ik twee laagjes!

010 Whitening Dream 
Persoonlijk vind ik het een leuk zilverkleurig lakje. Her en der zie je verschillende holografische glitters. 

020 Steelusion
Persoonlijk vind ik dit de mooiste van het spel. De combinatie van het metaal-achtige zilver in combinatie met de holografische glitters oogt erg stoer. De dekking is iets minder, maar over een grijs, zilver lakje is deze echt perfect. 


030 Electron Pink 
Het is echt een opvallende fel roze kleur, die bijna rood aandoet. Ook deze vind ik erg mooi. Deze heeft ook de beste dekking van allemaal!040 A Dream Come True
Eerlijk waar, ik vind dit lakje echt niks. De glitters staan zo af van de blauwe kleur. Hij doet me echt aan nagellak denken wat ik droeg toen ik 10 jaar was. Is natuurlijk niks mee, maar persoonlijk vind ik hem te jeugdig en speels!


Ik vind het een funny collectie, maar helaas is het echt niet mijn ding. Miss Sporty heeft veel mooiere lakken die ik dan veel sneller zou pakken dan deze. De dekking is in meeste gevallen niet top en de glitters hebben naar mijn mening bij bijna alle tinten geen meerwaarde. Het is het gewoon niet, helaas!

De Miss Sporty Funtasy zijn verkrijgbaar bij de Etos en DA en kosten €2,49 per stuk. 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.