donderdag 4 september 2014

Miss Sporty Morning baby BB cream & Blush


Miss Sporty vond ik vroeger echt een jonge meiden merk. Deze reputatie hebben ze nog steeds nog wel onder de consumenten, maar Miss Sporty laat zien dat ze zeker ook geschikt zijn voor de andere doelgroepen. Nu is Miss Sporty met een Morning Baby lijn gekomen, met hierin een BB Cream Matte en een BB cream Blush.Miss Sporty BB cream matte
Een BB cream die een natuurlijk effect geeft en er voor zorgt dat je glimmende huid en vervelende onzuiverheden laat verbergen. Je huid gaat er egaler uit zien volgens Miss Sporty.

Deze BB cream is verkrijgbaar in twee tinten, 001 Light en 002 Medium. En ik was wel erg benieuwd of hij het waar kon maken.

Hij heeft 5 werkening :
1. Glimmende zones camoufleren
2. Grove poriën verminderen
3. Maakt huidstructuur gladder en egaler
4. Gezonder en frisser laten uitstralen
5. Tot 10 uur goed op de huid.

De BB cream voelt erg zacht aan ven verdeelt prima. Wel merk ik veel verschil tussen de kleuren. De lichte kleur is nog best donker, en de medium is nog donkerder. Hij denk niet heel veel, en blijft tot op zekere hoogte goed zitten. Voor een dagje thuiswerken en naar de winkel zou hij perfect voor mij zijn, maar als ik echt de deur uit ga, dan wil ik toch iets meer.


Miss Sporty BB cream blush
Dit soort blush schrikt mij altijd erg af! Ik ben totaal geen ster in cream blush. Je hebt te veel, te weinig , verdeelt het niet goed, brengt het vlekkerig aan , en ik kan nog wel meer dingen opnoemen waarom ik geen fan ben van cream blush. Toch moet ik zeggen dat ik deze erg vond meevallen.  Ze verdelen redelijk gemakkelijk, en zijn voornamelijk erg geschikt als je verder niet veel make-up op hebt.

Ik vind de tubes waar het in zit erg leuk. Ze zijn fris en hebben een barok achtige lijst  in de kleur van de blush met hierin 'morning baby!'.

Ze komen in twee tinten. De 001 pink flush, een redelijk fel roze kleur die eigenlijk bij iedereen wel past, mits hij subtiel aangebracht wordt. En de 002 Coral flush, dit is een perzik kleurige blush.

De blush blijft als hij aangebracht is goed zitten en naarmate de dag vordert vervaagt hij lichtelijk.


De Morning Baby BB cream matte (€3,49 per stuk) en de Morning Baby BB blush (€2,99 per stuk) zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Etos en Da.

Q: Wat vind jij van de cream trend? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.