woensdag 3 september 2014

Multi Review Essence *new* : Matt effect lipstick , lipliner , liquid ink matt & highshine eyeliners


Ik ben al jaren fan van Essence als budgetmerk. Ik weet wel zeker dat het in Nederland mijn favoriete drugstore merk is. Nu in augustus het assortiment weer een wissel heeft gehad zijn er weer vele mooie nieuwe producten gekomen die mijn beauty vingers laat kriebelen. Vandaag een multi review met Matt effect lipstick , lipliner , liquid ink matt & highshine eyeliners.Essence longlasting lipstick , 14 adorable matt! €2,39
Ik ben sinds de introductie van deze nieuwe lipstick lijn als fan. Ondertussen heb ik er al een stuk of 6 en ik gebruik ze regelmatig, want ze blijven goed zitten, voelen erg prettig aan en hebben natuurlijk een leuke prijs. Verder vind ik de verpakking van de Essence Longlasting Lipstick erg mooi. Het matt zwarte en het strookje in de de kleur van de liptick in het midden. Ik vind het erg mooi. Helemaal top aan deze lipstick is dat hij matte is. Eigenlijk vind ik dat vaak nog prettiger aan een gewone lipstick, want als je van glans houdt kun je altijd een lipgloss over een matte lipstick heen doen.


Essence Lipliner 14 Femme Fatale €0,99
Ik moet bekennen dat ik nog niet echt bekend was met de lipliners van Essence. Meestal ga ik voor een lipliner die je in de huls omhoog kunt draaien en waar je geen puntenslijper voor nodig hebt. Dit vooral met het idee dat een lippotlood , die je moet slijpen , vaak harder is en minder kleur afgeeft. Dit vind ik persoonlijk minder prettig met aanbrengen.

Maar wat had ik dit toch mis. Deze lipliner van Essence in 14 femme fatale is helemaal niet hard en geeft juist heel veel kleur af. De combinatie van de lipliner en de 14 adorable matt! lipstick is echt perfect. 

Het is een mooie warm rode kleur die lekker intens is qua kleur. Hoewel hij matte is , heeft hij toch een beetje een glans er overheen zitten. Erg mooi vind ik dit juist! Perfect kleur voor zowel de zomer al winter. 


Essence liquid ink high shine & liquid ink matt eyeliner €2,89
Ik was onwijs benieuwd naar deze eyeliners. De een heeft een high shine finish, de ander een matt finish. Erg leuk, want je hebt het niet vaak voor het kiezen. De ene geeft een wat meer glam effect , de ander is wat meer rock-chick en stoerder. 

De eyeliners hebben een lang kwastje met een paar dunne haren. Hiermee kun je erg goed en strak een mooie lijn trekken.  De eyeliner blijft goed zitten, maar is zeker niet waterproof. Let vooral op dat je niet in je ogen gaat zitten wrijven, want de eyeliner heeft dan de neiging er wat af te gaan brokkelen. 


Ik ben echt mega enthousiast over deze eyeliner. Het zal wel een combi zijn van een vaste hand die dag en het fijne penseeltje waar je het mee aanbrengt, maar de eyeliner zat er echt in 1 handeling er op. Geen bijwerkingen, niks uitgeschoten. Gewoon rechte strakke lijn die echt heel fijn aanbracht. En dat voor nog geen €3,-. 

Hierboven op de foto draag ik trouwens de matte. 

Hier zie je alle swatches op een rij. Je ziet goed verschil tussen de high shine en de matt eyeliners. Persoonlijk is de matt mijn favoriet, maar de high shine werkt en voelt precies hetzelfde. 

De lipliner en lipstick liggen qua kleur net naast elkaar, maar dit zie je na het aanbrengen op de lippen niet meer terug. 


Ik ben echt fan van de producten en vind ze in combinatie ook erg leuk. De eyeliner met de rode lipstick geeft vaak een mooie look. Op de bovenste foto zie je de high shine eyeliner dun aangebracht, op de onderste foto draag ik de matt eyeliner wat dikker aangebracht. Alle producten zijn echte aanraders en als je een stoere classic look wilt zou je met de combi van deze producten nog geen €6,50 kwijt zijn en hoef je alleen nog een bb cream en een mascara toe te voegen. Ik heb hier natuurlijk ook oogschaduw e.d. op , maar dit is natuurlijk allemaal optioneel!

Good job Essence!

Q: Wat vind jij van de combi eyeliner en red lips?  en ga je voor matt of high shine?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.