woensdag 24 september 2014

Nagelverzorging: Trind Nail RepairAl sinds ik dit product voor het eerst gebruikte, ben ik fan! Omdat ik heel lang héél vaak van nagellak wisselde en dus eigenlijk een beetje mijn nagellak 'misbruikte', waren ze niet in geweldige conditie. Ze zijn lang heel erg verkleurd geweest, maar het grootste probleem is nu dat ze vrij snel scheuren en breken (in meerdere 'laagjes'). Wat gebruik ik er dan voor? Trind Nail Repair!


Ik gebruik het eigenlijk vooral als base coat wanneer ik mijn nagels lak. Ik ben niet zo'n grote fan van naakte nagels (zo voelt het voor mij, haha), dus de Nail Repair als kuur gebruiken doe ik liever niet. Al zou het wel beter zijn, het heeft me in ieder geval altijd goede resultaten gegeven! Gelukkig werkt het ook prima zoals ik 'm nu gebruik: een laagje Trind voor het laagje (of twee) nagellak. Mijn nagels worden langzaamaan sterker! Trind is onder andere te koop bij Etos, DA en Douglas en kost 13,95. Je doet er wel vrij lang mee, vind ik!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.