woensdag 10 september 2014

Nail polish: Essie inspirationVolgens mij hebben jullie het al een miljoen keer gehoord, maar mijn favoriete nagellakmerk is Essie! Vooral om de kwaliteit van de lak (ik verbaas me er elke keer weer over hoe snel mijn nagels droog zijn), maar ook de kleurtjes zijn fantastisch, de potjes zien er leuk uit en de namen van de lakjes zijn leuk. Zo kan ik nog wel even doorgaan ;-) Bij deze een inspiratiepost vol met Essie-nagellak!


California Coral, Sunday Funday, Tart Deco, Knockout Pout, Van D'GoBermuda Shorts, Funny Face, Madison Ave-hue, Limited Addiction, Orange it's ObviousLittle Brown Dress, Smokin' Hot, Lilacism, Bikini So Teeny, Body Language

Dive Bar, School of Hard Rocks, Sew Psyched, Pretty Edgy, Turquoise & Caicos

Mijn all-time favoriet blijft denk ik California Coral, omdat ik zo van de kleur koraalroze hou! Ik kan er geen genoeg van krijgen. Sowieso niet van Essie-nagellak ;-) Maar dat mag duidelijk zijn! Welk kleurtje is jouw favoriet? Welke heb je en welke zou je wel willen hebben?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.