dinsdag 23 september 2014

Review: Essence How to make Nude Eyes Palette


Een half jaar geleden zag ik de leuke Essence doosjes in Duitsland liggen. Toen nam ik ze niet mee omdat ze toch niet in Nederland verkrijgbaar waren. maar nu Essence haar schap uitgebreidt heeft kwamen de leuke Essence doosjes ook naar Nederland. Deze 'how to make Nude eyes' sprak mij het meest aan en daarom nam ik hem mee om te proberen en aan jullie te laten zien. Het doosje doet mij heel denken aan Benefit. Het is een erg leuk en speels doosje die direct opvalt. Hij heeft een zacht roze kleur met wat gele accenten. Het is best een dik doosje, dus zie het ook meer als make-up doosje voor thuis en niet voor mee op reis. Hij heeft niet een echte sluiting, maar je voelt dat hij prima dicht blijft zitten. 


Het palette heeft een grote duidelijke spiegel in de deksel zitten. Daarnaast heeft het een kleine duo kwast. Aan de ene kant zit een sponsje en aan de andere kant een kleine oogschaduw kwast. Bij het doosje worden twee kaartjes geleverd. Deze kun je in de deksel achter het spiegeltje schuiven. Op elk kaartje staat een look. Een look voor overdag en een look voor de avond.


Het palette heeft zes neutrale kleuren die mooi op elkaar aansluiten. Zo heb je van links naar rechts: eye light beige , go for gold, an eye on apricot , all about nude , nude night out en team nude 

In zonlicht
eye light beige , go for gold, an eye on apricot , all about nude , nude night out en team nude 
In daglicht
eye light beige , go for gold, an eye on apricot , all about nude , nude night out en team nude 

Ik ben erg te spreken over het palette. De kleuren komen mooi uit op de huid , hebben prima pigmentatie en zijn alleen licht kruimelig. Ik pak dit palette geregeld thuis als ik even een snelle look wil maken als ik bijvoorbeeld ga werken. Met een oogschaduwbasis blijft het ook prima zitten. 

Zeker een aanrader om eens te bekijken in de winkel. Ik vind het ook leuk dat ze de kleine kaartjes met aanwijzingen er bij gevoegd hebben. Zeker als je nog niet veel make-up gebruikt hebt zijn ze zeker handig!

Het Essence How to make Nude Eyes Palette is verkrijgbaar in de grote schappen bij het Kruidvat voor €5,99 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.