vrijdag 26 september 2014

Review: Maybelline BabyLips ElectroIk hou er van als mijn lippen goed gehydrateerd zijn. De Maybelline babyLips zijn ondertussen alweer een tijd in Nederland , echter had ik ze nog nooit geprobeerd. Nu Maybelline met een nieuwe Electro lijn is gekomen wilde ik het erg graag proberen. Want zelfs jullie vertelden mij dat ze erg fijn zijn. De Electro lijn heeft totaal 6 kleuren en ik laat er vandaag 3 aan jullie zien. Elke babylips heeft een eigen kleur, geur en smaak. Zo kun je lekker variëren en toch je lippen goed gehydrateerd houden. Deze nieuwe Electro hebben allemaal weer een nieuwe kleur, geur en smaak dus extra leuk als je ze verzamelt. 

Persoonlijk vind ik deze verpakkingen leuke dan de originele. Ik vind het zwarte erg mooi en de kleur van de letters valt zo extra op. 


De kleuren van de babylips zijn subtiel en licht zoals je bij een lipbalsem zou verwachten. Hier zie je van links naar rechts de Minty Sheer ,  Pink Shock en Berry Boms. De lipbalms voelen onwijs zacht aan en geven je een heel subtiel kleurtje en glansje. Baby Lips Electro bevat krachtig verzorgende 
ingrediënten, zoals honing, collageen en een hoge concentratie van shea butter.


Minty Sheer is eigenlijk zo goed als doorzichtig en geeft een zachte glans. Verder heeft hij een licht fris minty geurtje en feeling op de lippen. Erg lekker, want ik hou niet zo van die extreme tinteling, maar dit is erg subtiel. 


Pink Shock geeft een leuke gezonde roze kleur aan je lippen. De geur is heel subtiel en niet echt te plaatsen, maar zeker niet verkeerd!


Berry Boms geeft een subtiel paars kleurtje aan je lippen. Hij is net even wat koeler dan de Pink Shock variant en heeft een lekker licht fruitig geurtje.


Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin mij heel erg afvroeg of het product niet te veel gehypet is. Zijn ze zoveel beter dan aan willekeurige andere lipbalm? Eerlijk is eerlijk, veel beter zijn ze niet, maar ze zijn wel erg fijn en doen zeker goed hun werk. Ik heb wel echt het gevoel dat deze lipbalms wat meer voor je lippen doen en langer zacht blijven. Ik gebruik ze nu ook dagelijks en vind ze erg fijn!

De Maybelline Baby Lips Electro zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt voor €3,99 per stuk!

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.