zaterdag 13 september 2014

Review : Maybelline Color Drama Intense velvet lip pencil


Ik draag tegenwoordig steeds minder vaak de normale Lipsticks. Het zijn veelal de lipstains, liplacquers lipbalms en noem maar op. Nu komt Maybelline met een aantal nieuwe producten in het assortiment, waaronder deze Color Drama Intense Velvet Lip Pencil. Een lippotlood die iets dikker is dan we gewend zijn en die intensief kleur afgeeft. Ik ben nu al super enthousiast en dat worden jullie vast ook na het zien van de swatches!Maybelline omschrijft het als 'Het resultaat van een lipstick gecombineerd met het gemak van een potlood' en dit kan ik zeker beamen. De potloden hebben een perfecte formaat om het erg gemakkelijk en precies aan te brengen. De intens velvet lip pencil brengt zacht aan en houdt lekker in de hand vast.

Ik vind de verpakkingen ook erg leuk. Je ziet de kleur van de lip pencil duidelijk aan de achterkant en in combinatie met het zwart en wit van de verpakking vind ik ze een leuke uitstraling hebben. 

daglicht 

Zon 
Van links naar rechts: 630 Nude Perfection , 420 In With Coral , 150 Fuchsia Desire , 110 Pink so Chic , 520 Light it up 


Hieronder alle swatches. Helaas zie je her en der een klein beetje kleur verschil door de belichting. De dag waarop ik de foto's maakte waren er aardig wat schapenwolkjes en sprong het dus elke keer over van zon naar bewolkt. 


630 Nude Perfection
Nou nude perfection is het bijna voor mij. Ik vind hem erg mooi! Hij is een klein beetje aan de donkere kant , maar dat vind ik juist erg mooi. Vaak zijn nude tinten te licht voor mij en deze past perfect bij mijn huidstint. 


420 In With Coral 
Ik vind het een erg mooie kleur. Hij is lekker pakkend , fel , niet te licht en lekker pittig! Love it!


150 Fuchsia Desire 
Yes, love it again! Mooie opvallend roe kleur die ik echt dagelijks zou kunnen dragen. 


110 Pink so Chic
Als je van berry tinten houdt is dit echt jou lip pencil. Ik ben er echt helemaal weg van. Ik ben in het najaar en winter echt fan van deze tint en draag dit soort kleuren dan erg vaak!


520 Light it up 
Mooie intens rode kleur. Mooie basic kleur die goed bij velen past. Rood is meestal lastig aan te brengen met een lipstick, maar deze rode gaat erg gemakkelijk op!Ben erg enthousiast over deze lip pencils. Ze hebben veel kleur, brengen makkelijk aan, blijven goed zitten en gaan makkelijk mee. Het enige minpuntje de dop. Daar moet je mee opletten , want deze kan er iets gemakkelijker af gaan ( dit is mij nog niet gebeurd). Zeker kopen als je er een mooie kleur bij hebt zitten, want ze zijn echt top!

De Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de drogisterij in 9 verschillende kleuren en kosten €6,99 per stuk.

Q: Wat is jou eerste indruk over deze velvet lip pencils? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.