woensdag 17 september 2014

Review: Palmer's Cocoa ButterVooral in de winter gebruik ik graag body butter, dan is mijn huid vaak erg droog. Verder ben ik niet een regelmatige gebruiker van zulke producten, maar ik heb het wel altijd in huis en vind het fijn af en toe de tijd te nemen om me uitgebreid in te smeren. Mijn benen zijn vooral erg gevoelig en droog, dus daar heb ik mijn all-time favoriet voor: deze body butter van Palmer's!


Het is een heerlijk dikke crème, iets wat ik persoonlijk erg fijn vind. Je hebt er niet heel erg veel voor nodig. Het is even smeren, maar daarna heb je er ook echt wat aan! Het duurt een tijdje voor het goed is ingetrokken en dan voelt je huid lekker gevoed aan. Ik ben fan! Dit is zo'n product dat ik altijd in huis wil hebben en dus telkens opnieuw zal kopen! In principe heeft elke drogisterij deze body butter wel, dus dat is handig!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.