zaterdag 6 september 2014

Rimmel Velvet MatteMatte nagellak maakt dit najaar echt een comeback. Je ziet dat het terug komt op de catwalk en celebs lopen er steeds vaker mee. Rimmel komt nu met een vijftal mooie velvet matte nagellakken. Elke met een donkere uitstraling die perfect bij het najaar past. Kijk mee naar de vijf verschillende kleuren. Tegenwoordig heb je topcoats die van elke glans nagellak een matte nagellak maakt. Met deze nagellak heb je geen topcoat nodig en heb je instant matte nagels die er zijdezacht uitzien.  De nagellakken brengen erg gemakkelijk aan en drogen snel op. Pas wel op dat als het matte lijkt het nog niet helemaal direct uitgehard is. 


013 Velvet Touch
Deze mooi antraciet grijze kleur vind ik erg mooi. Het is mooi donker en perfect voor het najaar, maar het is niet zo intens en donker als een zwarte kleur. Hier zie je hem in twee laagjes. 


014 Sumptuous Red
Wat een geweldige kleur. Ik ben er echt helemaal fan van. Hij is zo mooi vampy paars! Hier draag ik hem ook in twee dunnen laagjes!


015 Midnight Kiss
Is een mooie helderblauwe intense kleur die toch wat donkerder aandoet. Het is niet helemaal mijn ding, maar ik vind hem wel erg mooi! Ook deze is in twee dunne laagjes aangebracht.


016 Purple Opulence 
Als je van intens paars houdt , dan is dit zeker wat voor jou. Hij geeft een mooi effect en heeft een wat koele uitstraling. Ook hier gebruik ik twee laagjes. 


017 Matte-itude
Wat een intens zwarte kleur! Ik draag hier maar één laagje! Persoonlijk graag ik eigenlijk nooit zwart, maar deze is echt perfect voor nail art e.d. Ik ben echt enthousiast! De lakken zijn erg mooi qua kleur en structuur. Ze lakken erg gemakkelijk en hoewel het wat edgy is , is het ook erg vrouwelijk en elegant. 

De lakken liggen vanaf nu in de winkel bij de drogisterij en kosten €6,99 per stuk.Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.