zaterdag 27 september 2014

The Body Shop - Colour Crush Eyeshadow


Velen van jullie weten dat The Body Shop (TBS) erg lekkere en goede verzorgingsproducten heeft, maar wisten jullie ook dat TBS veel mooie en goede make-up producten heeft? Ik was nog niet echt bekend met de Color Crush Eyeshadows, maar Wat zijn dit mooie mono oogschaduws. Ik laat vandaag vier kleuren zien uit een collectie van totaal 30 tinten. 


Ik ga geen super uitgebreid review doen over 4 oogschaduws. Het gaat mij er vooral om dat ik kan laten zien wat de kwaliteit is , wat ik er van vind en wat er nog meer over te vertellen is. 

Ik vind de verpakking simpel , mooi en perfect bij TBS passen. Je ziet de kleuren direct door het doorzichtig dekseltje en achterop staat het nummer en de naam van de oogschaduw. Je hebt verschillende soorten finish. Zo heb ik drie varianten met een shimmer er in en één matte kleur. Van links naar rechts : 125 Champagne Kiss , 190 Sunshine Love , 240 Gorgeous Gold en 245 Coco Deluxe. 

Alle kleuren hebben een erg mooie pigentatie. Ik ben zelf helemaal fan van de nummers 125, 240 en 245. Persoonlijk ben ik niet echt van de matte gele kleur, maar met een spannende look kan het erg leuk zijn. Deze kleur is sowieso erg geschikt voor getinte huidjes, want ik weet zeker dat de gele kleur er echt vanaf springt. 


Persoonlijk vind ik de oogschaduws erg mooi! Echter schrok ik een beetje van het kosten plaatje. De oogschaduws kosten namelijk €10 per stuk. Wil je een goed gepigmenteerde oogschaduw die goed blijft zitten, dan kun je zeker voor dit gaan! Maar hou je van veel experimenteren met kleuren en looks, dan zou ik eerder voor een palette met meerdere kleuren gaan (denkend aan Sleek)

De oogschaduws zijn verkrijgbaar bij alle The Body Shop Filialen en online in de webshop voor €10 per stuk.


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.