woensdag 29 oktober 2014

Bourjois Enchanting Nightbird Kerst 2014


Ik hou meer van het weer in de lente en de zomer, maar de make-up collecties van de winter zijn altijd mijn favoriet! Ze zijn lekker feestelijk en zijn vaak donkerder, intenser en opvallender dan de andere collecties gedurende het jaar. Bourjois komt dit jaar met een kleine kerstcollectie die Enchanting Nightbird heet. De collectie heeft niet veel producten, maar de producten waar ze mee komen zijn erg mooi! Kijk mee naar de swatches en een look.De kerstcollectie bestaat uit bovenstaande producten, echter hoort het palette er officieel niet bij. Deze introduceert Bourjois ook nieuw in het assortiment, maar als apart product in acht verschillende tinten. Met al deze producten kun je een mooie kerst look maken, kies zelf of je de ogen zacht of juist intens wilt maken. Het kan allemaal met deze producten. 


Bourjois Ombres à Paupières Colour Edition 24h – € 11,99

Ik heb al eens eerder geschreven *klik hier*  over deze Color Edition 24H Cream to Powder Texture oogschaduw. Ik vind ze erg fijn werken , maar om heel eerlijk te zijn pak ik ze niet echt vaak. Er is niet echt een reden voor, maar ik heb een beetje een vaste routine en daar pak ik deze toch eigenlijk nooit bij. Deze 08 Marron Givré is een nieuwe kleur die niet in de standaard collectie zit. Erg leuk als toevoeging als je ze regelmatig gebruikt. 


Bourjois Mega Liner Ultra Black – € 11,99

Ik snap niet helemaal de trend van dikke eyeliner stiften. Deze valt nog mee, want hier kan ik nog een redelijk dunne lijn mee trekken, maar het gebeurt regelmatig dat ik een eyeliner ontvang die zo dik is ik er geen dun lijntje mee kunt maken. Het handige aan deze is wel dat je hem zowel dik als dun kunt gebruiken. Ook geeft hij erg veel kleur af en is het echt een pik zwarte lijn! pluspunt dus!


Bourjois Rouge Edition Velvet Lipgloss – € 13,99

Ik heb de Rouge Edition Velvet Lipgloss al eens gehad en ben er erg enthousiast over. Ze komen nu met de kerstcollectie met de kleur 09 Happy Nude Year. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem niet nude vind! Het is in mijn ogen echt een oud roze kleur. Ik vind de kleur wel erg gaaf! De lipgloss zelf is ook super fijn! Hij brengt super zacht aan en denkt mooi geleidelijk. Hij droogt wat matte op, maar is totaal niet droog en trekkerig. Hij blijft ook erg lang zitten en vervaagt langzaam van binnen naar buiten! 


Hier zie je de swatches van de Color Edition oogschaduw, de Eyeliner en de lipgloss. Zoals je ziet zijn ze alle drie goed gepigmenteerd en zijn ze allemaal erg prettig in gebruik bij het aanbrengen. 


Een mooie oud roze kleur die je het hele jaar door kunt dragen. Zoals je ziet droogt hij een beetje matte op. Het is echt een aanrader. 


Bourjois Volume 1 Seconde Ultra Black Mascara – € 15,99

Ik kan de mascara op dit moment helaas niet testen in verband met mijn wimperextensions. Echter kan ik natuurlijk wel kort vertellen wat mijn eerste indruk is van de buitenkant. Bourjois heeft het borsteltje weer anders gemaakt dan alle andere mascara's en heeft kleine bolletjes aan een aantal haartjes toegevoegd. Ik ben erg benieuwd naar deze mascara, maar zal dus nog even moeten wachten!


Bourjois Smokey Stories Palette – € 13,99

Bourjois komt met 8 vernieuwde oogschaduw palettes! Ten eerste wil ik even een groot compliment aan Bourjois geven, want hun oude palettes met die bolletjes en rondjes vond ik er altijd wel schattig uit zien, maar dit vind ik echt tien keer beter! Het oogt direct een stuk volwassener en luxer. 

In alle palettes zitten drie 'basis' kleuren en in het midden zit een speciale glitter topper kleur die je over de oogschaduw kunt doen. Perfect voor de kerst, maar ik vind het persoonlijk niet echt mijn ding. De glitters zijn erg grof en vallen snel naar beneden en brengen niet echt gemakkelijk aan. Echter, de overige kleuren zijn echt top!

daglicht
flits
De drie oogschaduw kleuren hebben een geweldige pigmentatie en voelen onwijs zacht aan. Ze brengen erg gemakkelijk aan en blenden erg goed. De swatches op bovenstaande foto's is gemaakt in 1 veeg! De glitters zijn grappig, maar niet echt mijn ding, maar verder is dit palette echt perfect. 


Dit is een beetje mijn snelle look met drie kleuren die ik zelf vaak snel maak. Ik doe dit echt in nog geen 4 minuten. Lichtste kleur op het bewegend ooglid, middelste kleur in arcadeboog aanbrengen en flink naar boven uitblenden met een ruiterwisser beweging. Als laatst pak ik de donkerste kleur en breng ik deze met een dun kwastje in mijn arcadeboog aan, ook doe ik deze donkere kleur een klein beetje onder mijn onderste wimperrand. Daarna blend ik voor de laatste keer nog een keer alles in elkaar over en klaar is je look. 

*Hier zien jullie al een sneak peek van mijn wimperextensions die ik hier 5 dagen draag. *


Hier zijn mijn ogen opgemaakt met het palette en mijn lippen met de lipgloss. Ik ben erg tevreden over de producten en kan ze zeker aanraden als je op zoek bent naar een leuke toevoeging voor je collectie!


De producten liggen vanaf november bij Etos en Douglas in de winkel! De kerstcollectie is tijdelijk verkrijgbaar en geldt op=op. De palettes komen vast in het assortiment en zijn dus voor een langere tijd verkrijgbaar!


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.