dinsdag 14 oktober 2014

CadeauTip : Max & More 28 Eyeshadow Palette (ACTION)


Ja jullie lezen het goed hierboven, Cadeautip. Het is nu halverwege oktober en dat betekent dat de winkels al weer vol liggen met Sinterklaas en kerstproducten. En hoe je het ook wendt of keert ik , en ik denk meerdere ouders, begin nu toch al na te denken over cadeautjes. Nu weet ik nog dat toen ik op school zat wij lootjes trokken en voor ongeveer €5 een cadeau moesten kopen voor diegene die op het lootje stond. Nu vond ik het altijd lastig om iets leuks voor €5 te vinden. Deze leuke palettes zijn bij de Action verkrijgbaar en kosten €2,49 per stuk. Zeker leuk als je een cadeau zoekt voor een vrouw.


De palettes komen in zwarte kartonnen verpakkingen en vallen goed op. Je ziet aan de voorkant direct goed welk palette je in handen hebt. Let wel even goed op welk palette je pakt, want ik merkte dat er een aantal waren die een oogschaduw-blokje los hadden zitten. Ik heb expres 1 meegenomen met een losse oogschaduw, want ik wilde kijken of deze makkelijk terug te drukken was. Dit was het geval en zo zat hij met een zacht drukje weer vast in het palette. Maar als je het als cadeau wilt geven zou ik kijken voor 1 die direct er helemaal goed uit ziet. 


De palettes hebben 28 kleuren en eigenlijk vind ik elk palette opgedeeld in twee kleuren. Zo heb je bijvoorbeeld links de wat bruin oranje tinten , en heb je rechts de bruine en blauwe tinten. Erg leuk, want zo heb je wat variatie in het palette en kun je voor wat gewaagder gaan, maar kun je het ook simpel houden met wat lichte bruin tinten. 


Er zijn totaal vier verschillende palettes. Een Forrest, Sunset , Floral en Nude. Ik heb het Sunset en Floral palette. In de winkel heb ik alle vier de palettes vastgehad en het Forrest palette zag er ook erg leuk uit, het nude palette vond ik een beetje tegenvallen aangezien je in elk andere palette ook wel bruin en nude tinten hebt. 

Floral palette

Het eerste palette heeft aan de linkerkant de roze en paars tinten. Je hebt er voornamelijk shimmer kleuren tussen zitten, maar sommige ogen wat meer matte.

bovenste rij daglicht 
bovenste rij flits

onderste rij daglicht
onderste rij flits

Ik moet zeggen dat ik het niet vind tegenvallen. De pigmentatie doet het prima. De ene kleur iets beter dan de andere, maar je kunt hier zeker wel wat mee! Ik vind zulke kleur zo nu en dan wel erg leuk om in een look te gebruiken. 


De rechter kant van het eerste palette heeft voornamelijk blauw en grijs tinten. Ook hier hebben de meeste shimmer als finish. 

Bovenste rij daglicht
Bovenste rij flits

Onderste rij daglicht
Onderste rij flits.

Ook hier valt mij de pigmentatie niet tegen. Sommige kleuren moet je een beetje opbouwen, maar het ziet er prima uit!

Sunset palette


De linker kant van het palete. Hier zie je voornamelijk oranje en neutrale tinten. Hier heb je voornamelijk weer shimmers en een enkele matte.

Bovenste rij daglicht
Bovenste rij flits

Onderste rij daglicht 
Onderste rij flits

De pigmentatie is hier redelijk. De ene kleur doet het beter dan de andere, maar alsnog vind ik het voor de prijs prima. 

Rechterkant van het palette

Bovenste rij daglicht
Bovenste rij flist

Onderste rij daglicht
Onderste rij flits.

Hier vind ik de shimmer kleuren het prima doen. De matte kleuren hebben echt wat moeite. 


Ik ben best te spreken over de palettes. Ik heb al vaker gezegd met dit soort producten: Het is niet te vergelijken met de top merken als Urban Decay, maar voor €2,50 moet je dat ook niet verwachten. Ze hebben best wat fall out, daar moet je rekening mee houden, maar voor de rest vind ik ze erg leuk voor het kleine prijsje. Je moet ze wel goed opbouwen, want met blenden e.d. 

Wil je het palette zelf ook proberen of kopen als cadeautje, wees er dan snel bij , want zoals we weten is alles bij de Action tijdelijk en zal deze over een korte tijd ook gewoon weer weg gaan. 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.