woensdag 22 oktober 2014

CadeauTip: Sally Hansen Color Frenzy


In juli kwam Sally Hansen met de Color Frenzy nagellakken. Nagellak die je nagels een extra dimensie geeft door de verschillende effecten in de lakken. Normaal draag ik deze topcoats sporadisch, maar nu de feestmaanden er weer aan komen zijn ze perfect om wat vaker te dragen, en is het ook zeker een cadeau tip, want deze nagellak maakt jou nagels extra feestelijk. Er zijn totaal 6 verschillende varianten. De een heeft meer een glitter effect, de ander een verf-spetter effect en weer een ander heeft een gekleurde stippen effect.  Alle 6 zien er heel anders uit en daarom is er voor iedereen wel wat bij. 

Bij alle swatches heb ik gebruik gemaakt van 1 laagje en heb ik het op roze en blauwe nagellak gedaan om het verschil qua effect te laten zien. De color frenzy's kunnen op elke nagellak aangebracht worden, dus je kunt variëren tot je er bij neer valt.


Van links naar rechts : 310 Candy Drops  , 320 Splattered , 340 Red White & Hue


310 Candy Drops is een lak met kleine holografische glitters en verschillende vormen en formaten baby roze glitters.


320 Splattered is een leuk chaotisch lakje. gouden flakes met rode staafvormige glitters en de baby roze glitters in verschillende formaten. Ik vind het leuk en feestelijk.


340 Red White & Hue is een lakje wat perfect bij Koningsdag of voetbal past. In Amerika past het perfect bij Independence day. De kleuren rood, wit en blauw komen in verschillende formaten duidelijk terug.


Van links naar rechts: 350 Fruit Spritz , 360 Sea Salt , 380 Spark & Pepper  


350 Fruit Spritz is een lakje met hexagram glitters in voornamelijk pastel kleuren. Ik vind deze het minst van het zestal, ze hadden iets spannender gekund.


360 Sea Salt is een lakej met veel blauwe en gele/zandkleurige gitters. Daarnaast zitten er een paar zilveren flakes bij in. 


380 Spark & Pepper is het laatste lakje en heeft zwarte en witte glitters met ook hier weer zilveren flakes. Ik vind deze ook erg leuk en zeker als jij je nagels iets spannender wilt maken.


Ik vind het leuke lakjes! Ze zijn perfect om je nagellak op te pimpen. De lakken drogen prima, hierdoor kun je ze ook redelijk gemakkelijk opbouwen en kun je zelf bepalen hoe veel of hoe weinig glitters je op de nagels wilt. 

De Sally Hansen Color Frenzy lakken zijn verkrijgbaar bij de luxere drogisterij en parfumerie voor €9,99 per stuk. 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.