maandag 6 oktober 2014

DailySilSil 2014 - Week 40


Goedemorgen, vandaag weer een Dailysilsil voor jullie. Helaas iets rustiger deze week omdat ik veel gewerkt heb en het een beetje een saaie week was. Toch heb ik heus wel wat leuke dingen gedaan, dus hierbij mijn afgelopen week!
Ik versier Noah zijn bord regelmatig met het eten. Hij moet er altijd om lachen en ook al eet hij normaal ook goed, heb ik toch het gevoel dat hij met de versierde bordjes toch meer eet. 


Internationale boer- en zusdag, dus even een foto van een paar maand terug. 


Ik bestelde voor de salon visite kaartjes via VistaPrint. Aangezien ik het verzenden best prijzig vond koos is voor de goedkoopste optie (€9,50). Mijn kaarten zouden rond 13 oktober arriveren. Echter kreeg ik afgelopen week al een mail van DHL dat ze onderweg waren. En ja hoor ze zijn binnen gekomen. Je ziet ze verderop in dit artikel. 


Agnetha ken ik ondertussen al een paar jaar. We zien elkaar zelden , maar een paar jaar geleden zijn we samen met Sanaz en Serena naar Imats in Londen geweest. Nu zag ik dat Agnetha een aantal kwasten verkocht en ik wilde ze graag van haar overnemen. Ik kreeg ze snel binnen en ben er erg blij mee. 


Woensdag weer puppy voetbal met Noah. Het is echt zo funny om de kleintjes te zien klunzen. Mijn broertje was er ook om te kijken en wat gezelschap is wel fijn, want een uur kleintjes zien klunzen wordt een beetje saai :D


Ik kreeg deze heerlijk ruikende grote Lush doos binnen vol met producten van de kerstcollectie. Ik wacht nog even met het review, want ik zag ze al op erg veel blogs voorbij komen, maar hij komt er zeker. Dit zijn ze geworden. Ik ben erg blij met de kaartjes. Ze zijn heel neutraal , stralen rust en luxe uit en zijn niet zo standaard als de meeste schoonheidssalonkaartjes. Want zoals jullie weten wil ik het altijd een beetje anders en ben ik niet een doorsnee schoonheidsspecialist. Op de achterkant staat de afspraken kaart, dus kan ik noteren wanneer de klant weer langs komt. 
  

Essence brengt niet elke collectie naar Nederland. Ik kwam er achter dat deze Good Girl Bad Girl collectie niet naar Nederland komt, maar wel mega gave lipsticks krijgt. Dus ik moet in November echt even naar Duitsland! Hopen dat ze dan nog niet weg zijn!


Helaas ben ik al een week aan het kwakkelen en ben ik verkouden. Gelukkig niet erg, want kan alles gewoon door blijven doen. Maar ik loop met zo'n verschrikkelijk nep kuchje , ook gaat mijn neus veel dicht zitten (lang leve de neusspray nu even tijdelijk) en nies ik met grote regelmaat . Ach de warme thee met honing helpt goed. 


Ik lijk veel afwezig deze week, maar ben 5 dagen aan het werk geweest en druk met de site bezig. Op zaterdag ben ik lekker de hele dag in huis pak geweest. 

Zo heb ik de was gedaan, beddengoed verschoont, het huis gezogen en gedweild en ben ik wat met de site bezig geweest!


Left over spaghetti als lunch. Ik had spaghetti gemaakt bom vol groente. Lekker vullend en zo kreeg Noah ook zijn groentes binnen. 


Het was alweer even geleden dat ik sushi gemaakt had. Ik vond het wel weer eens tijd, dus ben lekker de keuken in gedoken om een lading sushi te maken.


Op zondag was ik van plan niet het huis uit te gaan, maar had zo'n zin in een versgebakken broodje met zalm. Dus ben ik even naar de Lidl gegaan. Daar vond ik deze ├╝berlelijke neppe crocs voor €2. Echt het is eigenlijk niks voor mij, maar ze zijn wel makkelijk als ik even naar de schuur moet. Dus toch maar meegenomen. Oh en het versgebakken stokbroodje en de zalm ook :D


Ik ben echt enthousiast over de Sally Hansen Miracle gel en ga deze week echt even naar de Etos om nog een kleur te halen, want wil erg graag nog een top coat. Het review lees je hier (klik hier)


Ik heb de serie Under the Dome uitgekeken. Ik vond het einde een beetje tegenvallen en ben nu ook weer op zoek naar een leuke andere serie. Heb jij nog tips?


OMG I love White Chicks en toen ik deze op instagram voorbij zag komen moet ik hem met jullie delen, want ik ken het lipgloss/lipstick gevoel zo goed :D

Dat was het weer voor deze week. Veel gewerkt, dus minder foto's . Volgende week vast meer want ik heb wat dingen op de planning staan ;)Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.